2777
2789
عنوان

قرص برنج در خوراکی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1711 بازدید | 53 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااای سلام 😂😂 دلم برای دری وریات تنگ شده بود شل سگ🤣🤣

مغزسگ😂😒

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
یعنی انقداحمق ان که میان قرص درسترو بزارن تو خوراکی که مشخص باشه  خب اونوپودرش میکنن میزنن بهش ...

اره بابا مشخصه یکی کیکو نصف کرده قرصو گذاشته وسطش عکس گرفته الکی،پخش کردن،،اخه کسی بخواد این کارو کنه اول پودرش می‌کنه یا اول داخل آب حل می‌کنه می‌ریزه داخل محتویاتش واینکه قرص همرنگ استفاده می‌کنه نه اینکه یه قرص آبی رو بزارن وسط یه کیک کرم

بگو الهی امین
ای بابا بسه دیگه بااین پخش شایعه مسخره میدونید چند نفر از نون خوردن میافتن یعنی قرص تو دمای بالای ...

منم امروز چندتا پیام همینجوری برام اومده خیلی ترسیدم بچه کوچیک دارم منم قصد شایعه پراکنی ندارم خواستم ببینم دوستان چی میگن

🎀  𝑀𝓎 𝒸𝒽𝒾𝓁𝒹𝓇𝑒𝓃 𝒶𝓇𝑒 𝓂𝓎 𝓁𝒾𝒻𝑒  🎀  

بازیهای کثیف بین رقبای سهامداران بزرگه. وقتی میبینن که محصول و یه برندی مورد توجه مردم قرار گرفته تا حایی ک در توانشونه تلاش میکنن که اون محصول و برند رو بکوبونن.دیگه براشون مهم نیست که چجوری

جدتون شایعه درست نکنید این محولات در کل از لحاظ سلامت چندان مورد تایید نیستن ولی دیگه یه قرص به این گندگی هم که نمیندازن توش. یعنی گه ما مردم ایران قبل از اینکه حرف بزنیم و شایعه درست کنیم فقط چندثانیه فکر میکردیم اون وقت کل دنیا دست ما بود. زشته نکنید یه کم دیدتون رو وسیع کنید به چنتا خبر کانال های خاله زنکی اکتفا نکنید. چرا هیچ خبرگزاری معتبری هیچ خبری نداده. چرا مادر من که مدیر یه مدرسه اس از این موضوع بی اطلاعه و چیزی بهش ابلاغ نشده. فکر کنید فکررررررررررررر

همه ی ما...فقط حسرت بی پایان یک اتفاق ساده ایم که جهان را بی جهت،یک جور عجیبی جدی گرفته ایم
منم امروز چندتا پیام همینجوری برام اومده خیلی ترسیدم بچه کوچیک دارم منم قصد شایعه پراکنی ندارم خواست ...

با همین تاپیک زدنتون شایعه رو رواج میدید. سواد رسانه ای باید بین مردم جا بیفته که هر کسی هر چیزی توی فضای محازی دید و گفت و شنید رو نبایدباور کنه و بدون اطلاع  جار بزنه و دهن ب دهن کنه