به تمام مدارس بخشنامه شده تیتاب، تاینی، مینو،شیرین عسل،پچ پچ قرص توش بوده و پلیس فتا گفته بشدت داریم پیگیری میکنیم توی این کارخونه ها نفوذی دارن و قرص ها هم قرص بیهوشی و قرص برنج هست ظاهرا
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یعنی انقداحمق ان که میان قرص درسترو بزارن تو خوراکی که مشخص باشه خب اونوپودرش میکنن میزنن بهش ...
اره بابا مشخصه یکی کیکو نصف کرده قرصو گذاشته وسطش عکس گرفته الکی،پخش کردن،،اخه کسی بخواد این کارو کنه اول پودرش میکنه یا اول داخل آب حل میکنه میریزه داخل محتویاتش واینکه قرص همرنگ استفاده میکنه نه اینکه یه قرص آبی رو بزارن وسط یه کیک کرم
بازیهای کثیف بین رقبای سهامداران بزرگه. وقتی میبینن که محصول و یه برندی مورد توجه مردم قرار گرفته تا حایی ک در توانشونه تلاش میکنن که اون محصول و برند رو بکوبونن.دیگه براشون مهم نیست که چجوری
جدتون شایعه درست نکنید این محولات در کل از لحاظ سلامت چندان مورد تایید نیستن ولی دیگه یه قرص به این گندگی هم که نمیندازن توش. یعنی گه ما مردم ایران قبل از اینکه حرف بزنیم و شایعه درست کنیم فقط چندثانیه فکر میکردیم اون وقت کل دنیا دست ما بود. زشته نکنید یه کم دیدتون رو وسیع کنید به چنتا خبر کانال های خاله زنکی اکتفا نکنید. چرا هیچ خبرگزاری معتبری هیچ خبری نداده. چرا مادر من که مدیر یه مدرسه اس از این موضوع بی اطلاعه و چیزی بهش ابلاغ نشده. فکر کنید فکررررررررررررر
همه ی ما...فقط حسرت بی پایان یک اتفاق ساده ایم که جهان را بی جهت،یک جور عجیبی جدی گرفته ایم
با همین تاپیک زدنتون شایعه رو رواج میدید. سواد رسانه ای باید بین مردم جا بیفته که هر کسی هر چیزی توی فضای محازی دید و گفت و شنید رو نبایدباور کنه و بدون اطلاع جار بزنه و دهن ب دهن کنه