2777
2789
عنوان

یک سوال دادگاهی دارم

424 بازدید | 100 پست

ما بیرون بودیم بعد ی ماشین امد بد رفت اقام گفت مقصری اینا دیگه دعوا بالا گرفت اون اقا چنتا فوش رکیک مادری داد مادرهمسرم فوت شده

بعد اقام چنتا سیلی بهش زد دیگه با شیشه های ماشینشو شکست بعد ما رفتیم بعد اون زنگ زد پلیس فردا شوهرمو میبرن زندان یا نه

فحش معمولا جرم سنگینی نیست و اثباتش هم سخته ، نهایتا جرمش یه هزینه دولتی هستی که میریزه به دولت مبلغ خاصی هم نباید باشه

ولی سیلی زدن شیشه شکستن و ... جرم سنگینی هست دیه داره بعدشم چون باعث رعب و وحشت عمومی هم میشه شاید جرم های دیگه دارم

بستگی به نظر قاضی داره ولی اونی که شیشه شکسته سیلی زده بله احتمالا میره بازداشت

دختر شیرازی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله زدید دیه و زندان داره سعی کنید رضایت بگیرید

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
فحش معمولا جرم سنگینی نیست و اثباتش هم سخته ، نهایتا جرمش یه هزینه دولتی هستی که میریزه به دولت مبلغ ...

فردا میرنش؟

بخدا تا الان همسرم ن با کسی بحث کرد ن چیزی ولی روی مادرش حساس بود چون فوت شده فحش خواهری هم داد رکیک ولی اقای چیزی نگفت

نمیدونی دیش چنده

فردا میرنش؟ بخدا تا الان همسرم ن با کسی بحث کرد ن چیزی ولی روی مادرش حساس بود چون فوت شده فحش خواهری ...

زنگ بزنه به طرف بگه بیا آشتی کنیم شکایت نکن هرچی هم پول خسارت شده بهش بزنید بره

آشتی کنن بهتره خودشون

حتی شوهرت شده باید زنگ بزنه بگه ببخشید

دختر شیرازی

ما که اصلا طرفو نمیشناسیم

الان کجاها رفتید منظورم برای شکایته کلانتری یا دادگاه؟

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
زنگ بزنه به طرف بگه بیا آشتی کنیم شکایت نکن هرچی هم پول خسارت شده بهش بزنید برهآشتی کنن بهتره خودشون ...

من میشناسم شوهرمو اگه مقصر نباشه عمرا معذرت خواهی نمیکنه

روی خاک مادرش خیلی حساسه

مثلا من بهش بگم تور روح مادرت این کارو نکن انجام نمیده و میگه دیگه نگو

الان کجاها رفتید منظورم برای شکایته کلانتری یا دادگاه؟

ما که نرفتیم فقط مغازه یکی از آشناهامون اون قسمت بود من یواشکی پیام دادم ببین اون اقا چکار کرده گفت زنگ زده پلیس داره صورت جلسه میکنه

من میشناسم شوهرمو اگه مقصر نباشه عمرا معذرت خواهی نمیکنهروی خاک مادرش خیلی حساسهمثلا من بهش بگم تور ...

مجبوره چون طرفو زده و شیشه شکسته حالا ایشالا که رفت تو کلانتری شوهرت مهربونتر میشه 😂 قانون این چیزا سرش نمیشه

دختر شیرازی

الان مشتی بیکار میان میگن گفتی آقا؟؟؟ ـ

آقام؟

ـچند روزرپیش تاپیک زدم از کاربری دیگم ما بین حرفام کلمه آقام اوردم بخودا نمیدونم دهات کجا بودن تعحب کرده بودن ک ب همسرم میگم آقام

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃