2777
2789

اخر نفهمید زندان داره یا ن الان باید ب من دوتادسکه بدع بنظرت زندان داره

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکی رو میخوندم بدون پیش قسط و هر بیست دو ماه یه سکه

بستگی به نظر قاضی داره. این اصلاحیه جدید مهریه هم ابلاغ بشه کلا پیش قسط حذفه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

نوچ زندان نداره.چرا باید به شما بده؟ مگه طلاق گرفتی؟ تو که طلاق نگرفتی

طلاق گرفته بودم قبلا

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

یسوال بپرسم شما از اجراگذاشتن مهریه تااومدن همین حکم چقدر طول کشیدبراتون؟

برا من یکی دوماه شد

برا یه دوستم پنج ماهه هنوز نیومده

وزن اولیه ۷۵ 🎀 وزن فعلی ۶۴/۷ 🩵 هدف ۵۸💄

وا چرا تجدید نظر زده؟ کدوم شهری؟

ببین برای هزینه دادرسی که ۳۰۰هزارتومن بود اعسار زد

قاضی قبول نکرد رای داد باز به رای اعتراض زده

رفته دادگاه تجدیدنظر🥺

اینجا شلوغه برای هر مرحله ۳..۴ماه طول میکشه🥺

ببین برای هزینه دادرسی که ۳۰۰هزارتومن بود اعسار زدقاضی قبول نکرد رای داد باز به رای اعتراض زدهرفته د ...

من تهرانم دیگه ازینجا ک شلوغتر نیست بقیه دادگاهام شیش ماهه نرسیده ولی مهریه زود رسید

سی صد هزار نیست سیصد میلیونه

چرا میخوای جداشی؟

اجرت المثل و نفقه هم پیگیری کردی؟

وزن اولیه ۷۵ 🎀 وزن فعلی ۶۴/۷ 🩵 هدف ۵۸💄

من تهرانم دیگه ازینجا ک شلوغتر نیست بقیه دادگاهام شیش ماهه نرسیده ولی مهریه زود رسید سی صد هزار نیست ...

نه وکیل گفت ۳۶۰هزارتومنه و عمدا اعتراض زده که وقت بخره

چقدر خوب که زود مشخص شده من واقعا نمیدونم چیکارکنم

دوران عقد جدامیشم چون منو فریب دادن

من حتی ازش شکایتم کردم چندماهه که نتیجه همونم نیومده

من تهرانم دیگه ازینجا ک شلوغتر نیست بقیه دادگاهام شیش ماهه نرسیده ولی مهریه زود رسید سی صد هزار نیست ...

اره نفقه هم درخواست زدم اونم وکیل گرفته الزام به تمکین زد

منم حق حبس دارم ولی اون بدروغ گفت که حق حبس شاملم نمیشه💔بادروغ واعتراض فقط داره وقت میخره💔

الان نفقه هم بی نتیجه مونده

خواب میبینی؟ کجای دنیا هزینه دادرسی 300 میلیونه؟ 😂 من موندم تو چطوری اصلا طرح شکایت کردی

دختر شیرازی