2777
2789
عنوان

کودکان کار

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 35 پست
یه دعای کوچولوی دیگه الهی هر بچه دست اینجور افراده نجات پیدا کنه  عزیزم اینا بیمارن مریضن که د ...

خدا لعنتشون کنه ...انشاننن نجات پیدا کنن از دست این کثافتا و خدا میدونم اجابت نمیکنه این دعا رو ولی انشا... همین امشب تو خواب  بمیرن همه کسایی که به بچه ها ظلم میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دانشجوها چند تا خانه ایرانی براشون درست کردن که میتوتی بری ببینی . تو نت هم هست 

حتما این کار رو میکنم شاید یه کم آرومتر بشم

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
خدا لعنتشون کنه ...انشاننن نجات پیدا کنن از دست این کثافتا و خدا میدونم اجابت نمیکنه این دعا رو ولی ...

اجابت این دعا یعنی حرکت کسای مثل من دیگه نمیتونم واقعا دیگه تحملم تموم شده باید یه کاری بکنم تا کی ظلم ببینم و دست رو دست بزارم

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
حتما این کار رو میکنم شاید یه کم آرومتر بشم

مطمئن باش میشه .من خودم آرومتر شدم .حتی یه پیام تشکر برای اینهایی که به این بچه ها  کمک میکنن هم حس خوبی به آدم میده  تا اونها دلگرمتر بشن و بدونن حتی کسایی که امکان کمک ندارن قدر زحمات این افراد رو میدونن 

انشالله موفق بشی عزیزم و خداوند به قلب مهربونت آرامش بده .تو میتونسی مثل خیلیا بی تفاوت بگذری ولی نگذشتی

مطمئن باش میشه .من خودم آرومتر شدم .حتی یه پیام تشکر برای اینهایی که به این بچه ها  کمک میکنن ه ...

ممنون از راهنمایت عزیزم یه دس صدا نداره انشالله با کمک هم ریشه این بیماری رو از جامعه میکنیم