2777
2789
عنوان

کودکان کار

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 35 پست
دلت درد اومده چون انسانی  یادت نره هر ادمی انسان نیست این صحنه ها باعث میشه بدونیم هرچند مسلمان ...

من اگه انسان بودم که باید کاری میکردم من در مقابل این بچه ها باید چه جوابی بدم در مقابل خدا در مقابل پیامبرانش و در مقابل وجدان خودم 

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
بنظر من فقط باید فرهنگ سازی بشه  نمیشه جمعشون کرد به قول خودتون یکی دوتا سه تا نیستن که فراوون ...

کاملا درسته آموزش و فرهنگسازی لازمه که وظیفه دولته. اگر سیستم درست کار کنه جمعشون هم میشه کرد. فکر کردی کاری داره که بریزن مراکزشون رو از هم بپاشن و این بچه ها رو سرپرستی کنن. تو کشورهای درست و حسابی حتی به رفتار پدر و مادر با بچه نظارت میکنن و اگه صلاحیت نداشته باشن بچه رو ازشون میگیرن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وایییییییییییییییییییییییییییییی بمیرم براشن  چه طور تن نحیفشون تحمل مواد و داره ؟

خیلی هاشون حتی دوران نوجوانی رو به چشم نمیبینن خودم از یه مدد کار اجتماعی شنیدم که بعضی هاشون به خاطر سو استفاده جنسی شدید میمیرن

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
ما چکار کنیم من مادر چکار کنم خیلی داغونم نمیتونم آروم بشم

عزیزم منم این تجربه رو داشتم .آروم و قرار نداشتم .اینقدر تو نت سرچ کردم .خیریه امام علی  رو پیدا کن .اونجا برای این  بچه ها  کار انجام دادن .اکثر اعضاش دانشجوها هستن .خدمات درسی و پزشکی و....

چند تا خانه علم درست کردن براشون..ماه عسل هم دعوتشون کرد 

علاوه بر کمک نقدی غیر نقدی هم قبول میکنن مثلا بهشون نقاشی یا ساز یاد بدی .درس بدی بهشون و هر کاری که بلدی ...

قبلا وبلاگ داشتن که بعضی موضوعاتش واقعا غم انگیز بود 

بنظر من فقط باید فرهنگ سازی بشه  نمیشه جمعشون کرد به قول خودتون یکی دوتا سه تا نیستن که فراوون ...

فرهنگ خالی کافی نیست پول و قدرت همدلی و مشارکت هم نیازه

خیلی هاشون حتی دوران نوجوانی رو به چشم نمیبینن خودم از یه مدد کار اجتماعی شنیدم که بعضی هاشون به خاط ...

ادم از دنیا متنفر میشه ....وقتی بچمون دور از جونش یه سرماخوردگی ساده میگیره شب تا صبح بالا سرشیم....اونوقت این طفل معصوم ها هیچ کسیو ندارن دلسوزی کنن براشون 

وقتی درد دارن کسی مرحم نمیشه براشون

وقتی خسته ا ن باید کار کنن

حسرت یه لباس نو به دلشون میمونه 

حسرت یه غذا گرم حسرت یه نوازش حسر حسرت حسرت حسرت

حسرت یه بغل پر مهر مادر 

شب اگر بی قرار بشن کی مغلشون میکنه 

شبا از خواب بچه من چند بار بیدار میشه میگه اب بیار هر دفعه اب میارم براش باید بغلش کنم تا دوبار ه بخوابه ....این  بچه ها رو کی بغل مکینه 

عزیزم منم این تجربه رو داشتم .آروم و قرار نداشتم .اینقدر تو نت سرچ کردم .خیریه امام علی  رو پید ...

مرسی عزیزم ولی آخه باز هم خیابون پره نمیتونم حتی یه بچه گربه رو ببینم تو این وضع چه برسه به هم نوع خودم

من اگه انسان بودم که باید کاری میکردم من در مقابل این بچه ها باید چه جوابی بدم در مقابل خدا در مقابل ...

عزیزم شما نهایت میتونستی یه وعده غذا دعوتش شون کنی یاذنهایت یه دست لباس تنشون کنی یا نهایتن یکی ازبین صدتا ببری نگهداری کنی اما بقیه شون چی سر اونا چه بلای میاد کار از پای بست خراب است اونای که میتونن ساکتن درخواب ناز ازهمون اول یه سر ادم نالایق بی کفایت زمام این کشور به دست گرفتن مطمعنن وضع ازینی کهذهست بدتر هم میشه خشت اول چون نهد معمار کج تاثریا میرود دیوارکج

رهگذر کوچه تنهاییم غصه به دوش غم به کوش درد به دل داده و دل گشته فراموش دراین غمکده تنگ شدم دلقک یک مشت ادم مدهوش تو که میخوانی این نوشته م از قعر دلت بکن دعای برای این دل بیهوش   
ادم از دنیا متنفر میشه ....وقتی بچمون دور از جونش یه سرماخوردگی ساده میگیره شب تا صبح بالا سرشیم.... ...

کاش تو نبود اینا خلاصه میشد اما دیگه ازشون بهر کشی جنسی جسمی روحی و... نمیکردن داغم دنیا رو میسوزونه

مرسی عزیزم ولی آخه باز هم خیابون پره نمیتونم حتی یه بچه گربه رو ببینم تو این وضع چه برسه به هم نوع خ ...

طبیعه عزیزم.ناراحت کننده هست واقعا 

جمعیت امام علی رو سرچ کن .مطالب رو کاملا بخون .من وقتی باهاشون صحبت کردم خیلی آروم شدم .با کسایی که با این بچه ها کار میکنن.اونها گفتن ناراحتی و غصه شما دردی از اینها دوا نمیکنه اونها به کمک احتیاج دارن 

کاش تو نبود اینا خلاصه میشد اما دیگه ازشون بهر کشی جنسی جسمی روحی و... نمیکردن داغم دنیا رو میسوزونه

اخه اینو جدی میگم یه بچه کوچولو چرا باید لذت داشته باشه براشون ...بچه گناه داره ...دنیاش فقط عرسک و بازیه چی مفهمه 

خاک تو سرشون این همه زن های خیابونی هستن خوب خاک بر سرا برید با اونا ....به بچه مظلوم چی کار دارید ...الهی هر کسی هر بچه ای رو ازار میده خدا به بدترین شکل ممکنه جونشو بگیره

عزیزم شما نهایت میتونستی یه وعده غذا دعوتش شون کنی یاذنهایت یه دست لباس تنشون کنی یا نهایتن یکی ازبی ...

شوهرم دیروز که دید دیگه خیلی حالم بده میگفت به خدا میخواستم یه دختر فال فروش سر چهار راه رو بیارم خونه بزرگش کنم اما بعد دیدم که پنج شیش تا دیگه هم با اون هستن گفت میخواستم از ماشین بیام بیرون و با دودست بزنم تو سرم و فریاد کنم که تا چه حد تو لجن فرو رفتیم 

طبیعه عزیزم.ناراحت کننده هست واقعا  جمعیت امام علی رو سرچ کن .مطالب رو کاملا بخون .من وقتی باه ...

عزیزم تا جایی که بشه بهشون کمک میکنم اما ازشون خرید نمیکنم ولی شما درست میگین فکر کنم همکاری با یه نهاد سارگزمان یافته خیلی بهتر باشه 

اخه اینو جدی میگم یه بچه کوچولو چرا باید لذت داشته باشه براشون ...بچه گناه داره ...دنیاش فقط عرسک و ...

یه دعای کوچولوی دیگه الهی هر بچه دست اینجور افراده نجات پیدا کنه 

عزیزم اینا بیمارن مریضن که درمان نشدن و تمام کثافت و عفونت و سیاهی درونشون رو سر این طفل معصوم ها خالی میکنن