2777
2789
عنوان

کودکان کار

1834 بازدید | 35 پست

حالم خیلی بده چند روز پیش رفتم بازار بزرگ کار داشتم دم غروب بود داشت بارون میومدزمین خیس خیس شده بود منم داشتم تند تند میرفتم تا ماشین بگیرم یهو دیدم یه پسر بچه کز کرده کنار سطل آشغال دوسه بسته دستمال گذاشته روبروش به صورت نگاه کردم اصلا تو حال خودش نبود نئشه نئشه بود خواستم برگردم برم یه کاری کنم داشتم تو ذهنم مرور میکردم که براش چکار کنم دیدم یکی دیگه جلومه ای از اولی بدتر بود خیلی کوچیک بود به زور ۵ سالش میرسید رفتم جلو کنار سطل بعدی یکی دیگه بود حس کردم دنیا برعکس شده اگه تا الان وزن من رو زمین بود حالا وزن دنیا رو شونه های من بود مغزم قدرت تجزیه تحلیلش رو از دست داده بود حتی نمیتونستم سرعتم رو کم کنم جلوتر باز یکی دیگه بود وباز یکی دیگه و باز یکی دیگه همه کنار سطل زباله یا بینشون توی یه ردیف بودن و همه دستمال جلوشون بود همه نئشه نئشه و اصلا توی یه دنیایی دیگه بودن و همه سردشون بود 

دارم دیونه میشم تو این چند روزه اصلا نمیتونم بهشون فکر نکنم انگار یه سنگ خار دار تو گلوم گیر کرده که نه پایین میره نه بالا میاد انقدر گریه کردم که شوهرم بهم حساس شده دخترم رو بغلم میگیرم و همش گریه میکنم هیچی نمیتونه آرومم کنه انگار یه سنگ خیلی بزرگ گذاشتن رو سینم

دارم خفه میشم چکار کنم چکار کنم حس میکنم من و تمام ما تو به وجود امدن همچین صحنه ای نقش داریم خودم رو مقصر میدونم درونم پرحرارت خالی و تاریکه چرا به اینجا رسیدیم چکار کنم 

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

اونایی که مسبب این وضعیت فلاکت بار جامعه هستن، اگه ذره ای وجدان داشتن باید دق میکردن.

هر سال که میام ایران، تو بازار و خیابون دیدن این بچه ها داغونم می کنه.

خدا کمکمون کرده کار خیر زیاد میکنیم اما آرزوم اینه که یه روز بتونم یک مرکز برای حمایت از این بچه ها بزنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش یوی از مسیولین حال شما رو داشت چه میفهمند لعنتیا

ما چکار کنیم من مادر چکار کنم خیلی داغونم نمیتونم آروم بشم

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

حست رو خوب درک میکنم خیلی صحنه دردناکیه

درسته وضع اقتصادی جامعه اسف بار هست ولی این کودکان کار بنظرم مشکل خانواده هاست 

تا وقتی خانواده از بچش درست حمایت کنه یا خانواده های معتاد و امثالهم بچه فروشی نکنن 

تا وقتی این افرادی که این بچه ها رو رهبری میکنن و به کار میگیرن نباشن هر چقدر هم خانواده فقیر بنظرم بچه لازم نیست به این شکل کار کنه

اونایی که مسبب این وضعیت فلاکت بار جامعه هستن، اگه ذره ای وجدان داشتن باید دق میکردن. هر سال که میا ...

نمیدونم مغزم قفل کرده یکی دوتا نیستن همه رو معتاد کردن 

منم همین طورم همیشه گریم میگیره میبینمشون ..تو مترو وقتی دستفروشی میکنن حالم بد میشه....بخدا انقد معصوم ان ...چهره های نازی دارن بعضی هاشو ن ...یبار به یکشون گفتم میدونی خیلی نازی انقد خوشش اومد 

استارتر من فقط متوجه نشدم نشه بودن یعنی چی ؟معتاد بودن بعنی ؟

اخه بچ ه 5 ساله چه جونی داره که معتاد بشه ...وای نه 

بچه من 6 سالشه بدون من اصلا نمیتوونه کاراشو انجام بده همیشه فکر میکنم به کمک احتیاح داره اونوقت اون طفل معصوم ها از نوزادی دارن کار میکنن.....تو مترو دیدم مادره بچه ش چند ماهشه اوورده با خودش دست فروشی یا حتی بچه دو ساله دیدم فال میخروفته یا دستمال کاغذی

حست رو خوب درک میکنم خیلی صحنه دردناکیه درسته وضع اقتصادی جامعه اسف بار هست ولی این کودکان کار بنظر ...

دنیا پر از انسان سو استفاده گر هست اما ما چرا باید اجازه بدیم این طفلای معصوم زیر دست همچین موجودات پستی بمونن دلم میخواد قلبم پاره بشه ولی هیچ بچه ای رو تو این وضع نبینم

دلت درد اومده چون انسانی  یادت نره هر ادمی انسان نیست این صحنه ها باعث میشه بدونیم هرچند مسلمان هرچند خدا پرست هرچند شیعه اما انسانم ارزوست   

رهگذر کوچه تنهاییم غصه به دوش غم به کوش درد به دل داده و دل گشته فراموش دراین غمکده تنگ شدم دلقک یک مشت ادم مدهوش تو که میخوانی این نوشته م از قعر دلت بکن دعای برای این دل بیهوش   
منم همین طورم همیشه گریم میگیره میبینمشون ..تو مترو وقتی دستفروشی میکنن حالم بد میشه....بخدا انقد مع ...

بهشون مواد میدن از بچگی نوزادی تو شیشه شیرشون میریزن

دنیا پر از انسان سو استفاده گر هست اما ما چرا باید اجازه بدیم این طفلای معصوم زیر دست همچین موجودات ...

بنظر من فقط باید فرهنگ سازی بشه 

نمیشه جمعشون کرد به قول خودتون یکی دوتا سه تا نیستن که فراوونن

بهشون مواد میدن از بچگی نوزادی تو شیشه شیرشون میریزن

خدایا چه دلی دارن که با نوزاد اینکارا رو میکنن 

رهگذر کوچه تنهاییم غصه به دوش غم به کوش درد به دل داده و دل گشته فراموش دراین غمکده تنگ شدم دلقک یک مشت ادم مدهوش تو که میخوانی این نوشته م از قعر دلت بکن دعای برای این دل بیهوش