2777
2789
عنوان

توروخداکمکم کنید😢

581 بازدید | 65 پست

من ۲۰سالمه وشوهرم۲۵،پسرم دوهفته دیگه بدنیا میاد،یه ساله ازدواج کردیم،ازاول حاملگیم همش جوش استرس بخاطردخالتهای مادرشوهرم چون با اوزندگی میکنیم،خیلی به شوهرم حسادت داره یعنی وقتی خونشیم نبایدباشوهرم صحبت کنیم یاکنارهم بشینیم،بیرون اگه بریم بادمیکنه هرجابریم باهامون میاد وقتی من خونه مامانمم میادخونم دورمیزنه فوضولی خیلی چیزای دیگ بخدادیگ بریدم ازدستش،شوهرمم شبااصلاخونه نیس فقط ساعت یک،دو،شب میادکه میخوابه،شام من تنهاخونه تنهام،صدبارگفتم ارزودارم یباردوتایی بریم بیرون گفت خوشم نمیاد،بخدامنم غزیبم هیشکی روندارم ،بهش گفتم افسردگی گرفتم گفت همش نازمیکنی،من اصلاکل کل باهاش نمیکردم،بااینک میدیدمامانش دخالت داره ولی بامن دعوامیکردباد میکرد،رفتم سونوگفت بچت یه کیلوهس ازاسترس زیاد رشدنکرده،خلاصه تااینک شنبه متوجه شدم خیانت میکنه دنیاروسرم اوارشد،بخداازاون شب دیگ چشام خواب ندیده،بحث کردیم اول زیرش زد بعدش چیزی نگفت،منم اومدم خونه بابام واقعادیگ از زندگی باهاش خسته شدم،میگفتم منکه همش خونه تنهام میگفت چیه شکمت که گشنه نیس گفتم مگه فقط زندگی شکمه میگفت اره،،،،بایکی هم نبود چندتا،،،فکرشوبکنین معلوم نیس چندوقت بوده که من خرحالامتوجه شدم،دلم میسوزه واسه سختیایی که کشیدم ندید بخداخیلی کوتاه اومدم چه توخرج عروسی چتوزندگی کناربخاری یخ میزدم دورخودم پتومیکشیدم که بخاری زیادنکنم که پول گاز زیادبیاد،لباس پول نمیدادبخرم،پول کرایه خونه مامانم برم نمیداد،،،الانم میگه پشیمونم اشتباه کردم،ولی من نمیتونم بهش اعتمادکنم چون هم بهم خیلی دوروغ گفت هم خیانت کردبااینکه همیشه میگفتم من ازخیانت متنفرم،دیگ نمیتونم دوسش داشته باشم،بنظرتون مگه میشه بزاره کناراخه وقتی هنوز تل میره ایتستامیره،یعنی اونادچبالشونمیگیرن که کجایی چرا نمیزنگی دلمون تنگ شده،بخدادارم دیونه میشم،من خیلی بدبختم حتی شوق ندارم که دوهفته دیگ بچم میاد،

الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی تونین از خونه مادرشوهر برین بعد وقتی دوربشی بهتر میشه درمورد خیانت نمیدونم خواهر....

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

چی بگم😔

من مانده ام مهجور از او، بیچاره و رنجور از او،گویی که نیشی دور از او در استخوانم میرود، در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن،من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود♥
بمیرم برات باید خیلیییییی سفت و سخت اتمام حجت کنی.ازاول شل گرفتی اینطوری شده امیدوارم به ارامش برس ...

خدانکنه،،،بنظرت درست میشه

کاریه که شده گلم فعلا به اون طفل معصوم فکر کن بعدها برین مشاور یک تصمیم درست برای زندگیت بگیر بزار زمان بگذره ببینی چی پیش میاد

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
نمی تونین از خونه مادرشوهر برین بعد وقتی دوربشی بهتر میشه درمورد خیانت نمیدونم خواهر....

خیانت میکنه دوباره درسته مگه نه؟؟