fateme7873 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 2209 عنوان توروخداکمکم کنید😢 581 بازدید | 65 پست من ۲۰سالمه وشوهرم۲۵،پسرم دوهفته دیگه بدنیا میاد،یه ساله ازدواج کردیم،ازاول حاملگیم همش جوش استرس بخاطردخالتهای مادرشوهرم چون با اوزندگی میکنیم،خیلی به شوهرم حسادت داره یعنی وقتی خونشیم نبایدباشوهرم صحبت کنیم یاکنارهم بشینیم،بیرون اگه بریم بادمیکنه هرجابریم باهامون میاد وقتی من خونه مامانمم میادخونم دورمیزنه فوضولی خیلی چیزای دیگ بخدادیگ بریدم ازدستش،شوهرمم شبااصلاخونه نیس فقط ساعت یک،دو،شب میادکه میخوابه،شام من تنهاخونه تنهام،صدبارگفتم ارزودارم یباردوتایی بریم بیرون گفت خوشم نمیاد،بخدامنم غزیبم هیشکی روندارم ،بهش گفتم افسردگی گرفتم گفت همش نازمیکنی،من اصلاکل کل باهاش نمیکردم،بااینک میدیدمامانش دخالت داره ولی بامن دعوامیکردباد میکرد،رفتم سونوگفت بچت یه کیلوهس ازاسترس زیاد رشدنکرده،خلاصه تااینک شنبه متوجه شدم خیانت میکنه دنیاروسرم اوارشد،بخداازاون شب دیگ چشام خواب ندیده،بحث کردیم اول زیرش زد بعدش چیزی نگفت،منم اومدم خونه بابام واقعادیگ از زندگی باهاش خسته شدم،میگفتم منکه همش خونه تنهام میگفت چیه شکمت که گشنه نیس گفتم مگه فقط زندگی شکمه میگفت اره،،،،بایکی هم نبود چندتا،،،فکرشوبکنین معلوم نیس چندوقت بوده که من خرحالامتوجه شدم،دلم میسوزه واسه سختیایی که کشیدم ندید بخداخیلی کوتاه اومدم چه توخرج عروسی چتوزندگی کناربخاری یخ میزدم دورخودم پتومیکشیدم که بخاری زیادنکنم که پول گاز زیادبیاد،لباس پول نمیدادبخرم،پول کرایه خونه مامانم برم نمیداد،،،الانم میگه پشیمونم اشتباه کردم،ولی من نمیتونم بهش اعتمادکنم چون هم بهم خیلی دوروغ گفت هم خیانت کردبااینکه همیشه میگفتم من ازخیانت متنفرم،دیگ نمیتونم دوسش داشته باشم،بنظرتون مگه میشه بزاره کناراخه وقتی هنوز تل میره ایتستامیره،یعنی اونادچبالشونمیگیرن که کجایی چرا نمیزنگی دلمون تنگ شده،بخدادارم دیونه میشم،من خیلی بدبختم حتی شوق ندارم که دوهفته دیگ بچم میاد، الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ 1398/09/20 | 00:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاییز21 عضویت: 1394/07/26 تعداد پست: 3913 بمیرم براتباید خیلیییییی سفت و سخت اتمام حجت کنی.ازاول شل گرفتی اینطوری شدهامیدوارم به ارامش برسی خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.
۱۳۳ عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 11944 نمی تونین از خونه مادرشوهر برین بعد وقتی دوربشی بهتر میشه درمورد خیانت نمیدونم خواهر.... خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹
deneris عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 871 چی بگم😔 من مانده ام مهجور از او، بیچاره و رنجور از او،گویی که نیشی دور از او در استخوانم میرود، در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن،من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود♥
_dokhtare_ziba عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 753 منم امشب از شوهر یه چی فهمیدم ک اینستا داره قبلا یبار خیانت کرد ولی بخشیدم 😥😔 دارم میمیرم
عشقم677 عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 6682 سعی کن اول مستقل بیش. بعد ازش تعهد بگیری که دیگه خطا نکنه. خدایا شکرت🖤
fateme7873 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 2209 بمیرم برات باید خیلیییییی سفت و سخت اتمام حجت کنی.ازاول شل گرفتی اینطوری شده امیدوارم به ارامش برس ... خدانکنه،،،بنظرت درست میشه الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡
Farfari__mamane_ferferi عضویت: 1394/12/19 تعداد پست: 22456 کاریه که شده گلم فعلا به اون طفل معصوم فکر کن بعدها برین مشاور یک تصمیم درست برای زندگیت بگیر بزار زمان بگذره ببینی چی پیش میاد پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت ferly_design
fateme7873 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 2209 نمی تونین از خونه مادرشوهر برین بعد وقتی دوربشی بهتر میشه درمورد خیانت نمیدونم خواهر.... خیانت میکنه دوباره درسته مگه نه؟؟ الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡
fateme7873 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 2209 منم امشب از شوهر یه چی فهمیدم ک اینستا داره قبلا یبار خیانت کرد ولی بخشیدم 😥😔 دارم میمیرم الانم دوباره خیانت کرده؟؟؟ الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡
_dokhtare_ziba عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 753 الانم دوباره خیانت کرده؟؟؟ اره یه اینستا جدید ساخته ک من ازش بیخبرم و با دختر میحرفه مطمئنم
fateme7873 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/10 تعداد پست: 2209 اگ پای بچه وسط نبود همه چی خیلی فرق میکرد.... اره،طلاق میگرفتم راحت الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡