2777
2789
عنوان

چرا هیشکی درکم نمیکنه؟

886 بازدید | 19 پست

بچها یه راه حلی چیزی بدین دیگه واقعا خسته شدم. با خانوادم نمیسازیم 

من یبار شکست عشقی خوردم! حدودا دوسال پیش

رفتارام به کل عوض شده . مث تیکه یخ شدم! دیگه حال و حوصله بحث هم ندارم 

بابام خیلی بهم گیر میده . مجبور شدم به خاطر گیراش از علایقام مث کلاس موسیقیو بزارم کنار

پیش روانشناس رفتم هرکاری ک گفت کردم ولی کسی تغییر نمیکنه..من از همشون متنفرم! 

ادم نمیشن...

هفته پیش هم انفولانزا گرفته بودم و خیلی با حال بدی رفتم سر جلسه امتحان و نمره ۱۵ گرفتم! 

به اون هم گیر داده! نمیخواد بفهمه من در حال مرگ بودم.؟

من همون دختریم که دوسش نداشت..ب خدا ک دوس داشتم بابامو

از چشم افتادن همشون..

تنگی نفس دارم..همون یه ماه پیش فهمیدم نمیبردن منو دکتر! 

به خدا انگار چاقو زدن ب قلبم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی خب شکست عاطفی سخته منم خوردم نمیتونیم به خونواده بگیم که چی بگیم بگیم شکست خوردیم ؟!من رنگمم پریده میگن چته الکی میگم سرماخوردم چیزی نیس بگم گیر یه نامرد افتادم ؟!

خدایا داده ونداده ات راشکر

خدا مهر همو بندازه به دلاتون عزیزم هر جا دنیا که بری بازم عزیزتر از خونه پدری نیست خودتو تغییر بده اگه نه آیندتم با این دلسردی و نداشتن پشتوانه خراب میشه خب آخه اینهمه نفرت از کجا میاد 

حالم از خودمم دیگه به هم میخوره 

حس ضعیف بودن دارم 

بچها دبیرستانیم 

درسم داره تموم میشه. من خودم خیلی حساسم رو نمره و درس و اینا 

ولی دیگه تحمل ندارم 

نفرین کردم حلالشون نمیکنم 😟

بزرگ تر که بشی وقتی یاده این روزها میوفتی از خودت خجالت میکشی.پدر مادرت حق دارن میترسن جامعه خرابه ق ...

به خدا خسته شدم 

باوت نمیشه خواستم خودکشی کنم نتونستم 

همیشه یه چیزی مانع شده

خیلی از برآوردهایی که ما از رفتارهای دیگران داریم بخاطر واکنش نسبت به رفتارهای خودمون آخه وقتی تو بغ کردی ی گوشه ازهمشونم متنفری که قربون صدقه ات نمیرن خب برو تو اجتماع برو سرکار بزار فضای ارتباطیت باز بشه بهترین راه حل برای تو اینه باید بری وسط اجتماع همینطور چشم تو چشم همین مادرت چی مادرت درکت نمیکنه

خیلی از برآوردهایی که ما از رفتارهای دیگران داریم بخاطر واکنش نسبت به رفتارهای خودمون آخه وقتی تو بغ ...

هرکاری ک فکرشو کنی انجام دادم 

من ک بغ نکردم من فقط یکم اروم تر شدم یبار زحمت نکشید ازم بپرسه چته