2777
2789
عنوان

اسم پسرتون چیه؟؟؟پسردارا کمک😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم پسرمو شوهرم بدون اینکه من خوشم بیادرف شناسنامه شو گرف تو بارداری گفته بودم از این اسم خوشم نمیاد ولی بازم ....

دو روز بود بدون اینکه من بدونم شناسنامه رو گرفته بود...

بهرحال الان ده ماهشه تقریبادوماهه صداش میکنم اوایل اشک مجال صدا کردن رو نمیداد قبول کنید راس میگم

الانم که الانه دلم راصی نیس که نیس

خدای من "از بابت لطف بی کرانت که در حقم کردین بی نهایت سپاسگزارم "
اسم پسرمو شوهرم بدون اینکه من خوشم بیادرف شناسنامه شو گرف تو بارداری گفته بودم از این اسم خوشم نمیاد ...

اخی عزیزم. حق مادر انتخاب کنه. اسمش چیه؟

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)

بارمان

رایبُد

سپندا

جانیار

عطا

طاها

آرسین

شایگان

اردلان

داریو 

آریو

تیامو

نیک

آریاسام

هوراد 

هویار

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست
اخی عزیزم. حق مادر انتخاب کنه. اسمش چیه؟

حق چیه عزیزم.....روزای سختی رو پشت سر گذاشتم نمیتونم باهاش کنار بیام نمیتونم 

نگین قشنگه  به دلم نمیشینه که نمیشینه ....

محمد پارسا

خدای من "از بابت لطف بی کرانت که در حقم کردین بی نهایت سپاسگزارم "
حق چیه عزیزم.....روزای سختی رو پشت سر گذاشتم نمیتونم باهاش کنار بیام نمیتونم  نگین قشنگه   ...

خب اون چیزی که دوست داری صدا بزن

خودت چی دوست داشتی؟

این را توی کله ات فرو کنکه زن ها با مردی که دوستش دارند ازدواج نمی کنند!زن وقتی دید کارد به استخوان رسیده و لازم است برای آینده اش یکی را انتخاب بکند، آن وقت می گردد و مردی را پیدا می کند که حدس می زند پدر خوب و شوهر خوبی از آب در می آید و می شود بهش تکیه کرد.فهمیدی؟وگرنه عشق حس خوشایندی است که امروز هست و فردا نیست

دختر خاله من هم شوهرش همین کارو باهاش کرد قرار بود بزارن آرسین رفت ثبت احوال گذاشت علی اکبر ولی مادرش صداش میکرد آرسین الان همه ب اسم آرسین میشناسنش

ز گیتی دو کس را سپاس یکی حق شناس و یکی حد شناس