2777
2789
عنوان

اسم پسرتون چیه؟؟؟پسردارا کمک😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 58 پست
حق چیه عزیزم.....روزای سختی رو پشت سر گذاشتم نمیتونم باهاش کنار بیام نمیتونم  نگین قشنگه   ...

درکت میکنم. خودمم یه دختر دارم. 

یا اسمش رو اگه امکان داره عوض کن یا رو خودت کار کن که بتونی اسمشو قبول کنی. 

راستی خدایش اسمش قشنگه😍

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق چیه عزیزم.....روزای سختی رو پشت سر گذاشتم نمیتونم باهاش کنار بیام نمیتونم  نگین قشنگه   ...

منفی نباش بابا به این قشنگی 

شاید طالعش با این اسم خیلی خوبتر از اسم‌مدنظر خودت باشه 

اسم‌پسر منم محمد داره 😍

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

من عاشق این چندتام 

اهورا ایهان ویهان  ارشاوین 

رهگذر کوچه تنهاییم غصه به دوش غم به کوش درد به دل داده و دل گشته فراموش دراین غمکده تنگ شدم دلقک یک مشت ادم مدهوش تو که میخوانی این نوشته م از قعر دلت بکن دعای برای این دل بیهوش   
درکت میکنم. خودمم یه دختر دارم.  یا اسمش رو اگه امکان داره عوض کن یا رو خودت کار کن که بتونی ا ...

اسم رو تا ۱۸سالگی نمیتونن عوض کنن

ز گیتی دو کس را سپاس یکی حق شناس و یکی حد شناس
دختر خاله من هم شوهرش همین کارو باهاش کرد قرار بود بزارن آرسین رفت ثبت احوال گذاشت علی اکبر ولی مادر ...

چقدر نامردن اخه. مادر بیچاره کلی تو بارداری اذیت میشه و بعد تولد هم که دهنش صاف میشه اونوقت برای اسمش همه میشن صاحب نظر و مادر هیچ کاره😔

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)
خودت چی دوست داشتی؟

دوس داشتم مثل زن وشوهری دیگه اسم انتخاب کنیم هر دومون دوس داشته باشیم ولی نشد اخه بهش گفته بودم از این اسم خوشم نمیاد بهش گفته بودم اگه بزاریم نمیتونم صداش کنم ولی رف ....

علیرضا

شاید به نظرتون قدیمی یا دلنشین نباشه اما برام ی ارامشی تو صدا کردنش داشتم

خدای من "از بابت لطف بی کرانت که در حقم کردین بی نهایت سپاسگزارم "
درکت میکنم. خودمم یه دختر دارم.  یا اسمش رو اگه امکان داره عوض کن یا رو خودت کار کن که بتونی ا ...

اسم محمد پارسا هیچ وق عوص نمیشه کرد چون جز 20اسم عوص نشدنی ها هس

خدای من "از بابت لطف بی کرانت که در حقم کردین بی نهایت سپاسگزارم "

من عاشق این چندتام 

اهورا ایهان ویهان  ارشاوین 

رهگذر کوچه تنهاییم غصه به دوش غم به کوش درد به دل داده و دل گشته فراموش دراین غمکده تنگ شدم دلقک یک مشت ادم مدهوش تو که میخوانی این نوشته م از قعر دلت بکن دعای برای این دل بیهوش   
دوس داشتم مثل زن وشوهری دیگه اسم انتخاب کنیم هر دومون دوس داشته باشیم ولی نشد اخه بهش گفته بودم از ا ...

خوب صداش کن علیرضا این دیگه اینقد غصه خوردن نداره عزیزم

ز گیتی دو کس را سپاس یکی حق شناس و یکی حد شناس