2777
2789
یکی از اقوامم ما به علت سردرد شردید وبی حالی مراجعه کرده پزشک متاسفانه گفتن سرطان داره دکترش گفته بوتاکس وتزریقای مرتب زل باعث ایجاد سلول مرده میشه تو بدن که در بعضی ها منجر به سرطان میشه
رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ
من بیچاره چی بگم که به خاطر یه بیماری نادر مجبور به تزریق بوتاکسم اونم نه توی صورت و نه برای زیبایی...
زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی بیچاره ایشالا شفا پیدا کنه. یکی از اقوام مادرشوهرم هم بوتاکس کرده بهش نیوفتاده صورتش باد کرده و کبود شده و پوستش جمع شده. با جراحی پلاستیک هم مث اولش نشد... الان خیلی بد قیافه شده بنده خدا انگار مثلا یه جای صورتش سوخته باشه یه همچین حالتی شده
نمی دونم بخدا منم خودم یه بار بوتاکس کردم برای خودم سوال بود دکتر خودم که بهترین دکتر تهرانه چرا انقدر صورتش چین وچروک داره تازه فهمیدم چه خبر خودشون از عوارضش کاملا آگاهند
دقیقا عزیزم این دکتر پوستی هم ک من میرم پیشش همش پیش خودم میگم مگه این دکتر پوست نیست پس چرا روی خودش کار نکرده... ولی واقعا واسم سواله حتی لک هم توی صورتش داشت اما مریضاش خیلی از کارش راضی ان... ایشالا واسه هیچکس مشکلی پیش نیاد
ان شالله منم میخواستم بازم برم امسال بوتاکس کنم دیگه دستمو داغ کردم یه وقت خدای نکرده بچم بی مادر میشه
منم دکترم یکی از دکترای خوبه یعنی میخوای وقت بگیری باید سه ماه قبل وقت بگیری ولی به قول شوهرم اون چرا برای خودش لیزر نمیکنه چرا ژل تزریق نمیکنه چرا بوتاکس نمیکنه
دوستان هیچ مطلب علمی و ثابت شده ای مبنی بر این چیزایی که شما میگید وجود نداره ضمنا جهت اطلاعتون مقایسه انواع بوتاکس موجود در ایران رو تقدیم میکنم که از سایت دکتر الهام کاکاوند کپی کردم اختلاف مارکهای مختلف بوتاکس در چیست و چه نوع بوتاکسی بهتر است؟ شرکتهای مختلف تولید کننده این ماده آن را با نامهای مختلف به بازار عرضه می کنند. توکسین بوتولینوم که با نام تجاری بوتاکس توسط شرکت آلرگان (یک شرکت آمریکایی) وارد بازار شد باعث شده امروزه این دارو را با نام بوتاکس می شناسیم ولی بوتاکس واقعی در ایران اغلب نایاب و یا بسیار کم یاب است. از دیگر توکسین های موجود می توان دیسپورت (انگلیسی)، نرونوکس (کره ای) و ... را نام برد. قدرت توکسین های تولید شده در مارکهای مختلف متفاوت است مثلا 3 تا 4 واحد از دیسپورت در مطالعات معادل 1 واحد از بوتاکس قدرت اثر داشت این به این معنی نیست که دیسپورت اثر خوبی ندارد بلکه به این معنی است که مقدار دوز تزریق شده از این مارک باید 3 تا 4 برابر مارک بوتاکس باشد. در مورد انواع دیگر توکسین ها نیز باید این مساله در نظر گرفته شود. بوتاکس هایی معروف به بوتاکس های چینی نیز در بازار وجود دارد که البته نه با نام تولید چین بلکه با نام تولید کشورهای دیگر به فروش رسیده و مصرف می گردد. باید گفت که بوتاکس های چینی حتی با برچسب برندهای بسیار معروف نیز در بازار وجود دارد. درمورد اثر بخشی این نوع بوتاکس ها و عوارض آنها مطالب متناقضی در سایتهای مختلف دیده می شود. بعضی آنها را فاقد اثر دانسته و مصرف آنها را باعث پیری زودرس صورت می دانند. در مقابل بعضی آنها را بسیار موثر دانسته و برای بیماران استفاده می کنند. اگر براساس علم و تجربه و بدون جانبداری بخواهیم قضاوت کنیم، بسیاری از این اختلاف نظرها به دلیل منافع اقتصادی است. وارد کنندهای برند های برتر برای اینکه فروش بیشتری داشته باشند مردم را از عوارض بوتاکس های ارزان می ترسانند واز سوی دیگر وارد کننده های بوتاکس های چینی نیز آن را با برچسب های برندهای برتر وارد کرده و به فروش می رسانند. در این میان مصرف کنندگان سرگردان می مانند. به نظر اینجانب مهم این نیست که شما چه مارکی را می پسندید و استفاده می کنید. چون تمامی مارکها جوابگو می باشند و عوارض دیده شده اغلب به دلیل نحوه تزریق و نگهداری دارو است نه مارک دارو. مهم این است که وقتی شما هزینه ای برای برند خاصی از بوتاکس می پردازید همان برند برای شما استفاده شود نه برند ارزانتر، و مهم این است که شما با اطلاع کافی از برندهای مختلف، نوع بوتاکس خود را انتخاب نمایید. WWW.NEGARSKIN.BLOGFA.COM WWW.NEGARSKIN.IR WWW.NEGARSKIN.PERSIANBLOG.IR ادرس کانال : NEGARSKIN@

سلام من تزریق بوتاکس و ژل در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش خانوم دکتر نگار معروفی انجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود . نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️