2777
2789
عنوان

در این تاپیک ، در مورد بد دهانی های همسر ، ار من سوال بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 172 پست
پیش مامانم گفتم کلا ادم دهن بینی هستش یه دع وا که با من کنه میره از من پبش متمانش بد میگه بچه ننه هس ...

پوزش بابت وقفه ای که پیشومد

خب، 3 نکته

1- هیچ وقت در جمع یا در حضور کسی، از همسر انتقاد نکنین

2- مردها عموما یاد نگرفتن که بعد ازدواج نباید مسائل شخصی شونو به مادرشون بگن ، و اگر نتونن ازین قضیه امتناع کنن، انگار یه حس اجبارگونه ای وجود داره که اینکارو بکنن، قاعدتا یک مشکلی در روانش وجود داره، که باید بررسی بشه

3- مصرف مشروبات الکلی هم (خصوصا ایران که ناخالصی داره) قاعدتا در رفتار های نابهنجار بی تاثیر نیست!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید شما روانشناسین؟ همسر منم ادم بد دهنیه.. خدارو شکر جلوی بقیه نه.ولی تو دعوا خودمون بد دهنی م ...

پوزش بابت وقفه ای که پیشومد

سلام شب بخیر

بله، روانکاو و زوج درمانگر

این چیزی که گفتی، ارتباط کمی با کینه ای بودن داره؛ بیشتر مربوط به یک رفتار بچگانه ست

اینکه کودک خطایی میکنه ، اما شروع میکنه به قشرق و پاکوبی ، که در آخر مادر باید بره از دل بچه در بیاره

و همین تربیت غلط تبدیل میشه به چنین رفتار هایی در بزرگسالی

عموما با آموزش های مربوطه، میشه این رفتارو در همسر کم کرد

٢٩ سالش هست  نه هميشه اينطوري نبوده اخه قبلا اصلا جواب نميدادم ولي الان حواب ميدم ديگه  ...

سلام، پوزش بابت وقفه

خب، اینجا ما با چند وجه روبروییم:

1- رفتار اشتباه و زننده ی مرد

2- تغییر الگوی رفتاری زن

3- نوع رفتار جدید زن

4- الگوی تربیتی مرد

5- چرایی این رفتار مرد با همسر

قاعدتا هرچی وجه و جنبه بیشتر بشه، پیچیدگی کار هم بیشتر میشه

۱۲سال ازدواج کردیم نه ادم ارومیه فقط ب من میرسه کلا تموم جواباش بافحشه حتی سرکوچیک ترین مسئله فحش می ...

رابطه ش با مادرش چطوره؟

کیفیت رابطه منظورمه

و همینطور، حرف شنوی از مادر

سطح احترام و درک متقابل 

پوزش بابت وقفه ای که پیشومد سلام شب بخیر بله، روانکاو و زوج درمانگر این چیزی که گفتی، ارتباط ک ...

ممنونم از شما.دقیقا همینطوره که گفتین.و من دوست ندارم اون ادمی که ناز میکشه من باشم.واقعا خودم نیازبه این دارم یکی از من دلجویی کنه.باید چطور رفتار کنم تا این رفتاراشونو بزارن کنار؟

هر چه میخواهی ببر.اما مرا از یاد نه
خب 2 تا موضوع عنوان کردی: 1- ناتوانی و ضعف همسرت در مدیریت خشم و ناراحتی 2- ناتوانی و ضعف خودت در ...

وقتی فحش میده از کوره در میرم و صدامو بالامیبرم و بهش گوشزد میکنم ک حق نداره به من همچین حرفی بزنه و همین حرفم اونو عصبی تر میکنه اما دست خودم نیست بیزارم از فحاشی

وقتی آدمای خوب زندگیمونو می پیچونیم  این پیچ زندگی خودمونه که هرز میشه
ممنونم از شما.دقیقا همینطوره که گفتین.و من دوست ندارم اون ادمی که ناز میکشه من باشم.واقعا خودم نیازب ...

سلام مجدد

والا اینکه خودت چجوری رفتار کنی تا تغییر بده رفتارشو، یک تنه قابل اجرا نیست، شدنی نیست

یه مثال ساده میزنم

دو تا مهره که کنار هم دارن میچرخن، یکیشون مشکل دار بشه، اونو هم خراب میکنه

زن و شوهر هم همینن، اما پیچیده تر

اولش باید خودش متوجه بشه که رفتارش آسیب زننده س و باعث ایجاد مشکلات در رابطه ی زناشویی میشه

بعدش باید قبول کنه که تغییر بده

و بعدش ، تغییر و جایگزین رفتار و نگرش صحیح

به این 3 مرحله، میگن روان درمانی

وقتی فحش میده از کوره در میرم و صدامو بالامیبرم و بهش گوشزد میکنم ک حق نداره به من همچین حرفی بزنه و ...

خواسته ات منطقیه

فحاشی خصوصا در منزل خصوصا با همسر ، خییییییلیییییی زننده و آسیب رسانه

ولی فرمول ساده ای در دعوای بین زوجین هست:

اگر یکی صدایش را بالا برد، دیگری هم ببرد ، پایین آمدنش دیگر جزء محالات است

خودش آگاهی داره ازینکه عملش زشت و مخربه؟

خواسته ات منطقیه فحاشی خصوصا در منزل خصوصا با همسر ، خییییییلیییییی زننده و آسیب رسانه ولی فرمول س ...

آره میگه دست خودم نیست و وقتی توام صداتو بالامیبری خون جلو چشامو میگیره 😵

وقتی آدمای خوب زندگیمونو می پیچونیم  این پیچ زندگی خودمونه که هرز میشه
آره میگه دست خودم نیست و وقتی توام صداتو بالامیبری خون جلو چشامو میگیره 😵

اگه واقعا دست خودش نباشه ، بهتره بره بیمارستان رازی خودشو معرفی کنه 6 ماه بستری شه !!!   

دست خودشه ، بلد نیست مدیریتش کنه

باید سیاست به خرج بدی

بشینی باهاش صحبت کنی بدون تنش در آرامش

که ما تازه اول زندگیمونه ، اگه الن این مسائل رو حل نکنیم ، چند سال دیگه ریشه کرده و کلفت میشه و دیگه اره برقی هم نمیتونه قطعش کنه

زندگیمون برا من مهمه ، و با شناختی که ازت دارم میدونم برا تو هم مهمه

منطقی نگاه کنیم به موضوع

هردو داریم اشتباه میکنیم، باید سعی کنیم یاد بگیریم که چجوری مدیریتش کنیم

اگر موافقی ، یک اقدام جدی و تخصصی بکنیم

بریم پیش روانشناس

که هم من یاد بگیریم خودمو مدیریت کنم

هم تو یادبگیری که چجوری این مسئله رو توی مشتت بگیری مثل یک مرد

سلام عاقای مشاور شوهر منم وقتای که عصبانی میشه اونم خیلی کم بد دهنی میکنه مث دیشب که واسه اینکه گفتم مواظب حرف زدنش باشه و اجازه نمیدم بی احترامی کنه به شوهرخواهرم بهم گفت چ گوهی میخوری مثلا و اشغال منم عصبانی شدم گفتم اشغال اونایین که تو خیلی برات مهمن اونم بدتر عصبانی شد گفت  با لگد میندازمت بیرون اینجوری جواب بدی