2777
2789

من هر جا میرم باید دورمو تمیز کنم ظرفی که قرار باشه داخلش آب و غذا استفاده کنم میشورم و... 

حالا احساس میکنم داره ازم سو استفاده میشه جایی مهمون باشم میرم میبینم منتظرن من برم براشون بسابم 😷 اطرافیانم منتظرن من برم خونشون برن تو حالت استراحت مطلق من میشورم و میسابم نمیتونم تحمل کنم دورم چرک باشه 

شما جای من بودید چکار میکردید؟ 

نمیتونم نرم مثلا مسافرت یه هفته ای با خانواده شوهرم رفتم کلا اونا استراحت کردن من شستم و سابیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تا حدی اینطوریم اما ببینم بقیه دست نمیزنن منم دست نمیزنم البته بازم بستگی داره کثیفی تا چه حد باشه. من رو غذام اینطورم چون اغلب با خانواده همسر مسافرت میریم و اونا رو غذا خیلی حساس نیستن برای همین میفته گردن خودم.

خُلی!

من فقط وسواس رو دستام دارم! بیست چهارساعته دارم میشورم

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
وقتی میری دست نزن ، منم خونه خودم خیلی اهمیت میدم ولی جایی میرم ن مگه نوکرشونم 

وقتی فنجون و پیش دستی و قاشق و حتی میوه ها رو درست نشستن چطوری استفاده کنم یا به بچم بدم

من ام سعی میکنم نشوزم و نسابم .

اما جاریم عین تو هستش .

طوری که خواهرشوهرا دعوتش میکنن میره براشون خونه تکونی میکنه ..(البته جاریم اینطوری میخواد جاشو محکم کنه ) 

ولی من اصلا و ابدا اینکارو نمیکنم 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
وقتی فنجون و پیش دستی و قاشق و حتی میوه ها رو درست نشستن چطوری استفاده کنم یا به بچم بدم

آخ گفتیییییییییییییی. مادرشوهر من چشماش خیلی خیلی ضعیفه بنده خدا دست خودش نیست مثلا میریم میبینیم برنجا شپش کرده همه دارن روی زمین راه میرن تو برنجاشون که نگو. میوه میخرن یا سبزی همینطور روی زمین خب بچه منم چهاردست و پا میکنه بخوره دیگه هیچی خوبم نمیشورن مثلا سبزی رو فقط یکبار آب

درست نشستن ، من فک کردم میگی میرم کار میکنم اونام سواستفاده میکنن، خب ظرفای خودتو بشور، منم برم جایی ببینم خوب نشستن فقط همون ظرف خودم و میشورم 

🐝🐜🐞🌳🌲🌴
درست نشستن ، من فک کردم میگی میرم کار میکنم اونام سواستفاده میکنن، خب ظرفای خودتو بشور، منم برم جایی ...

سو استفاده میکنن با اونا میرم مسافرت میگن مسئول بهداشت هست دیگه چون وسواس داری ما دست نمیزنیم

یا میرم خونشون مهمونی میگن ما میدونیم تو بد دلی غذا نپختیم خودت هر جور دوست داری بپز و یا هر کار دیگه ای رو میگن تو انجام بده چون تمیزی😬