2777
2789
عنوان

وای دلم خونه

408 بازدید | 28 پست

هفت ساله ازدواج کردم یه دختر سه ساله دارم شوهرم شکاک بیماره دروغگو در عین حال که ظاهری موجه داره شغل دولتی داره نمیدونم چیکار کنم یه دلم میگه جدا شم با همه سختی هاش یه دلم میگه بخاط دخترم و حفظ ظاهر بمونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمون و هیچ وقت باهاش کل کل نکن 

وقتی شک داره انقد با دلش راه بیا تا اعتمادش جلب بشه 

بری خونه پدرت چی کار کنی ؟؟بمونی فکر بچت 

اونجا هم فکر و خیال و ناراحتی کمتر از اینجا نیست ۹۰ %کسایی که طلاق گرفتن پشیمونن

بمون و هیچ وقت باهاش کل کل نکن  وقتی شک داره انقد با دلش راه بیا تا اعتمادش جلب بشه  بری ...

واقعا ؟؟ دقیقا از اینا میترسم وگرنه فقط در حد حرف وتهمته دست بزن نداره فحش نمیده  ولی بی مسئولیته

نه بابا خیر سرش دکترا داره خاک بر سرش پلیسه

اي بابا البته به تحصيلات نيست به شعوره ناراحت نباش خواهر من الان ١ساله ازدواج كردم مشكل خاصي هم نداريم ولي همش بحث و دعوا داريم 

همه فک میکنن خیلی خوشبختم نمیدونن دلم خونه کافیه یه خورده دخترمو دعوا کنم میره میگه کوبیدش دیوار یا صلاحیت نداری و این حرفا در حالی که خودش همش با رفیقاشه تا ساعت ۱۱ شب