2777
2789
عنوان

بلاخره مجبور به استعفا شدم

175 بازدید | 16 پست

اینقدر بچه تو مهد مریض شد ، اینقدر مهد به خاطر آلودگی هوا و برف تعطیل شد و اینقدر مجبور به مرخصی شدم که بلاخره دارم میرم از کار خوب و درآمد بالایی که داشتم استعفا بدم ، همسرم کارش تهران نیست و چند هفته یک‌بار میاد ، همه مسئولیت ها به دوش خودمه ، هرجوری کردم اوضاع درست نشد ، با کلی سختی پرستار هم گرفتم تا اومدیم عادت کنیم حامله شد رفت  ، دیگه خودم برم استعفا بدم‌سنگینترم تا اخراج بشم ، مرخصی هم بهم‌نمیدن. ولی کارم خیلی خوب بود 😔😔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دولتی بود ؟ /پیش مادر شوهر یا مادر بذار 

نه وبی استخدام رسمی بودم با کلی سابقه کار ، خانواده همسرم‌تهران نیستن ، فقط مادرم اینجاست که ایشون هم اکثرا حالشون مساعد نیست

بچت به مهد عادت میکرد . ولی در مورد الودگی سوال منم هست مگه چقدر میشه مرخصی گرفت که خی چپ و راست تعطیل میشه ! زمان ی که بچه من مهد بود کل زمستون دو بار تعطیل میشد بخاطر الودگی باز من شاکی بودم شدید

دوباره پرستار بگیر

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
بچت به مهد عادت میکرد . ولی در مورد الودگی سوال منم هست مگه چقدر میشه مرخصی گرفت که خی چپ و راست تعط ...

الان یک سال و نیم هست که مهد میره هنوز هم مدام‌مریض میشه ، خیلی صبر کردم

حیفه

ولی اینکارو کردی باید خیلی قوی باشی

که بعدا حسرتشو نخوری

خواهر من کارمند بانک بود استعفا داد

هنوزم پشیمون نیست. ولی بقیه حرص میخورن😁

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️