2777
2789
عنوان

باز شدن دهانه رحم، راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 39 پست

عزیزم زیاد راه برو. من با این که شرایط زایمان طبیعی راحت رو داشتم تنها به خاطر اینکه بچه ام بالا بود و به خاطر آلودگی هوا نتونسته بودم پیاده روی برم زایمانم سخت شد.

در ضمن هفته آخر روغن زیتون و روغن ارده کنجد رو زیاد استفاده می کردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی دردا شروع شد برا زایمان راحت تر میگن زعفرون بخورید.

من دکترم میگفت نه باعث مدفوع میشه حالادیگه نمیدونم

چه حالی میده....یکی و انقدر دوست داشته باشی که بقیه بهت حسودی کنن❤😘
من با معاینه کیسه آبم سوراخ شد.😪😪😪 

من بچه اولم خواستن کیسه ابموسوراخ کنن نتونستن نگوازاول سوراخ بودتااینکه مایع دوربچه توسونوکم شده بوده بعدباشیافت مسهل زوکلی پیاده روی زایمان کردم دومی دردداشتم رفتم معاینه دردام زیادشدفول شدم خودشون کیسه ابوسوراخ کردن

کلا تخم های گیاهی ، زعفرون و ... نخور چون باعث میشه جفت از رحمت جدا بشه، شاید دهانه رحمت باز بشه، تازه شاااااااید ولی قطعا جفت رو جا کن میکنه و مجبور بشن سزارینت کنن و اگه دیر اقرام بشه باعث بشه هوا به مغزه بچه ات نرسه و مشکلات بعدی

درهر صورت برای باز شدن رحم اول پیاده روی در حد ۱ ساعت و بعد نزدیکی یواش (باشدت نباشه)

اگه جواب نگرفتی برو بیمارستان واسه زایمان بهت آمپول فشار میزنن

منم از تجربه ی طبیعی فقط درد کشیدنشو یادمه دهانه رحمم تا ۹ سانت که تقریبا فول بود باز شد ولی بچم خسته شد و کله اش نچرخید باعث شد برم واسه سزارین

باورت میشه احساس میکنم رحمم یکم افتاده پایین، نمیخوام تشویقت کنم به سزارین ولی طبیعی عوارضات بعدی مثله گشادی واژن و افتادگی رحم داره

بهتره از هر لحاظ دکتر بررسیت کنه و سبک سنگین کنی و ببینی واقعا طبیعی میخوایی یا نه

من همه کاری کردم هنوز دهانه رحمم بستس😩فقط گفتن نرم شده😔هنر کرده😒

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
من همه کاری کردم هنوز دهانه رحمم بستس😩فقط گفتن نرم شده😔هنر کرده😒

معاینه کردن گفتن نرم شده!

خودت تغییری احساس میکنی راجب به نرم شدن!

ببخشید چون من حس میکنم اون قسمت بدنم پوستش  نرم شده میخوام ببینم منظورتون همینه یا نه