2777
2789
عنوان

از وقتی فهمیدم تو نی نی سایت رل میزنن زندگی برام سیاه شد🤣💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1872 بازدید | 142 پست
امکان داره هنوز تو سایت باشه ؟عزیزم بنظرم خیلی حیفه اگر آدم حسابی بود کاش بشه پیداش کرد

شماره تلفنش را دارم سایت کلا فقط برای من بود. تمام کامنت هاش برای من بود. به محض جواب رد لغو کاربری زد ولی حس میکنم هنوزم چکم میکنه

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دختر بود (لز بود)خودش گفت...

یا خدااا🤣😐

اصلا درخواست قبول کردن اشتباهه کاری باشه تو همون تاپیک بگن

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

شماره تلفنش را دارم سایت کلا فقط برای من بود. تمام کامنت هاش برای من بود. به محض جواب رد لغو کاربری ...

❤️🥺امیدوارم به هم برسین اگر به صلاحه 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه

ان شاءالله خوشبخت شده باشه. میکفت جونتر بودم یکی را میخاستم خانواده مخالف بودن به منن که رسید من😐

وای خوب که نرفتی باهاش

این ازونا بود هزار نفر تو زندگیش بوده بعد ازت انتظار داشته مگس نر هم تو زندگیت پر نزده باشه

🎀💅🏻 I'm just a girl                                                 شیما کاتوزیان🎀⛄>>>

❤️🥺امیدوارم به هم برسین اگر به صلاحه

راستش دیگه برا من تموم شده هست. سه سال از ماجرا گذشته اون فرصت فکر کردن نداد سریع میخواست بیاد خونه خواستگاری رسمی ولی من زمان نیاز داشتم منم یهو گفتم نه

وای خوب که نرفتی باهاشاین ازونا بود هزار نفر تو زندگیش بوده بعد ازت انتظار داشته مگس نر هم تو زندگیت ...

نه عزیزم. سنش بالا بود مثل خود من. میگم ادم فوق العاده مومن و محترم بود. رو پاکیش قسم میخورم

وای خوب که نرفتی باهاشاین ازونا بود هزار نفر تو زندگیش بوده بعد ازت انتظار داشته مگس نر هم تو زندگیت ...

منظورم این بود که منم ی شکست عشقی دیگه بهش زدم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17331374/پیرو-تاپیک-رل-زدن-تو-نینی-سایت

برات تاپیک زدن:/

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

آفرین بهش چقد خوب که هنوز اینجور آدما هستن

من خیلی درگیر قبلی بودم داشتم اذیت میشدم 

ولی این بهم نزدیک شد بهم محبت کرد راهنماییم کرد 

دیدم  آدم محترم سالمی هست تو درسا کمکم می‌کنه نصخبتم می‌کنه 

همیشه میگم خدا خیر پدر مادرش بده همچین کسی تحویل جامعه دادن 

مثلاً از چیزی ناراخت بودم بهش  میگقتم هزار جور راه جلوم می‌داشت 

با راهنمایش رفتم کلاس گیتار 

آلن چند ماهه من گیتار میزنم بعضی وقتا تایم های درس خوندمون رو با هم مچ می کنیم 

اون موسیقی میخونه من درست دانشگاهم میخونم 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه