2777
2789
عنوان

پسرم تبش فقط باشیاف قط میشه

110 بازدید | 25 پست

فقط دیکلوفناک ۵۰ استامنیفن و ایبوپروفن قط نمیکنه.

۷ ساله وزنش ۲۰ خیلی لاغره وضعیف

رنگ روش خیلی خرابه واقعا میگم نه از روی دلسوزی مادرانه .

چندباره میبرم دکتر همه مولتی میدن هیچی نمیخوره چیکار کنم دارم دیونه میشم دوشنبه نخوابیدم سرم داره منفجر میشه از استرس حالت تهوع دارم

آب سیب بهش بده

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اشکالی چیه 

بچه منم ی موقع فقط شیاف میاره پایین

راهکار رفع بد غذایی

اصلا بهش نگو بیا غذا بخور به هیچ وجه از پزشک متخصص تغذیه پرسیدم گفت فقط ویتان بده و اصلا نگو بیا چیزی بخور اصلا این کلمه رو استفاده نکن...

بخدا قسم پسرم بعد از سه روز خودش اومد سر سفره

دعای نور صبح و شب بخون برای تب خوبه

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود!