2777
2789
عنوان

بهم گفت :حتی یک درصد فکر نکن منو دور بزنی

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 19 پست
دقیقا ولی نمیخوام با دعوا جداشم یا پدرم بفهمه اصلا

بگو تو که نمیای خواستگاری برو عکسامو به بابام نشون بده ممکنه دو تا سیلی هم به من بزنه ولی بعدش چوب تو آستین تو میکنه بعدم گوشتو میگیره میشونتت پای سفره عقد

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
نترس بابا جرئت نداره خودت کات کن تا بسوزه  نه میاد بگیرتت نه میزاره تو ازدواج کنی دیوث

ولی موقع عصبانیت کارای احمقانه انجام میده

خدایا من دقیقا اینجام ....تو کجایی؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاریخ واسش بزار بگو فلان تاریخ اومدی ک هیچ نیومدی دور منو واسه همیشه خط بکشش اه چشونه اخه ن میخان با ...

همین دیگه اعصابم از این بهم میریزه، میگه همینطوری مگه چشه ،

خدایا من دقیقا اینجام ....تو کجایی؟؟؟
همین دیگه اعصابم از این بهم میریزه، میگه همینطوری مگه چشه ،

😤😤

منم چن وقت پیش سر همین چیزا میخاستم کات کنم گفتم اخه این چ وضعشه هم ازدواجی نیست هم باهات بمونم تا کی اخه یهو گفت تو ک گفتی همجوره هستم میخای تنهام بزاری بری؟تازه اینجا چن تا حرف یادم دادن گفتن برو بهش بگو رفتم گفتم میگه تو از این حرفا نمیزدی کی بت یاد داده از کی مشورت گرفتی🤣 

فعلا موندم ب امیدی ک شاید قسمت هم بشیم هم اینکه هر چی فک میکنم هر چی پسرو دیدم هیچکدوم عین این نبودن‌ هم دوسش دارم

رابطه چیزی ک نداشتین یوقت؟

🖤