2777
2789
سلام خوبی انشاا... ک مثبت شده .مشکلتون چیبود ک ای یوای کردین؟؟درد داشت؟؟هزینش چن شد؟

سلام بله مثبت شد مشکل خاصی نداشتم اما بعد از ده سال دوباره خواستم باردار شم و برا تعیین جنسیت .درد نداره مثل معاینه اس.هزینه اش ۹۰۰ شد برا تعیین جنسیت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بله مثبت شد مشکل خاصی نداشتم اما بعد از ده سال دوباره خواستم باردار شم و برا تعیین جنسیت .درد ن ...

مبارکه انشاا... بسلامتی و همون جنسیتی ک میخاین... قبلشم کار خاص و رژیمی داشتین؟؟میشه این تاپیکو ذخیره کنید ک همون جنسیت شد بهم بگین

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
مبارکه انشاا... بسلامتی و همون جنسیتی ک میخاین... قبلشم کار خاص و رژیمی داشتین؟؟میشه این تاپیکو ذخیر ...

ممنونم. نه رژیم خاصی نداره.ازمایشگاه نمونه اسپرم و میگیره بعد نمونه ها رو جدا میکنه x,y رو میگم بعد با یه چیزی شبیه سرنگ داخل رحم تزریق میکنن

ممنونم. نه رژیم خاصی نداره.ازمایشگاه نمونه اسپرم و میگیره بعد نمونه ها رو جدا میکنه x,y رو میگم بعد ...

اهان ...انشاا... ک نتیجه دلخواهتون باشه ب امید خدا...مشهد میگن هزینش ۲تومن میشه

من تبریز عزیزم شاید با داروها و ..میشه ۲ تومن اما خود عمل همون هزینه ای هستش که گفتم 

اهان اره حتما همینطوره