2777
2789
عنوان

چه عكس العملي نشون بدم؟

651 بازدید | 100 پست

سلام دوستان خواهش ميكنم كمكم كنيد كه بهترين عكس العمل رو نشون بدم

متاسفانه منو همسرم بعد از ١٠ سال زندگي مشترك و يك فرزند قصد ادامه زندگي با همو نداريم . اين آقا خيلي ماهرانه بدون اينكه اصلا شكي ايجاد كنه براي من يا اطرافيانش از ٢ سال قبل ازدواج با من خانمي رو صيغه كرده و امسال دستش واسم رو شد .

وقتي موضوع رو فهميدم خييلي حالم بد شد طوريكه چند روزي بستري شدم . قصدمون جدايي هستش و اين موضوع متاسفانه به گوش رييسم رسيده . ١٠ سال قبل شخصي كه الان رييسم هست با من همكار بود و هنوز رييس نشده بود دقيقا زماني از من خواستگاري كرد كه من چند روز قبلش جواب مثبت داده بودم به همسرم و قضيه تموم شد . الان كه فهميده دارم جدا ميشم خيلي تابلو رفتار ميكنه واقعا حس بدي دارم خيلي ميترسم همكاران ديگم متوجه رفتار اين آقا بشن و دردسر بشه واسم . با وجود اينكه بارها به اين آقا با برخوردم نشون دادم كه ناراحتم از نگاهش و رفتارش اما متاسفانه هر روز داره بيشتر ميشه . خيلي استرسي شدم و ميترسم به نظرتون بايد چكار كنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.