2777
2789
عنوان

حوصلم سر رفتهههه🙄

210 بازدید | 16 پست

سلام خانوما میگم ک شما هم مثل منید؟ تو خونه بیکار؟من ک دیگ دارم دیوونه میشم هیچ کاری هم به ذهنم نمی‌رسه ک انجام بدم ..... پیشنهادی چیزی ندارین؟؟؟؟⁦☹️⁩🙄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مث توام تنهام صبح باشگاه میرم میام دوش نیگیرم نماز میخونم نهار میخورم کتاب میخونم یه فیلم عالی میبینم کلاس زبان میرم میام شام میپزم بعد زبان کار میکنم و کار هنری انجام میدم شوهرم میاد دوتایی بازم چیز میز درست میکنیم و زبان کار میکنیم و فیلم میبینیم و پیاده روی میریم و و و

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

یا روزای تعطیل اسب سواری میریم استخر اینجور چیزای معمولی

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
باريكلا چقدر برنامتو دوست دارم ولي من بچه شيري پنج ماهه دارم

من بچه داشته باشم باشگاه نمیرم ولی تو خونه کار میکنم کلاس زبانم میذارم شب ک شوهرم اومد بچه رو نگه داره

من بچه داشته باشم باشگاه نمیرم ولی تو خونه کار میکنم کلاس زبانم میذارم شب ک شوهرم اومد بچه رو نگه دا ...

نميشه 

بچه شيري وابسته مادر هستش بيشتر از نيم ساعت نمي مونه

همسرمم دير وقت مياد يه سري وقت ها هم ماموريته

چ خوب منم هرازگاهی میرم ولی خب وقتایی ک خونم عصابم خورد میشه

من اگه خیلی خیلی دیگه حوصلم سر بره نیم ساعت میخوابم یا میرم پارک یا با گوشی بازی میکنم یا میام نی نی سایت یا یه دوست دارم تو محل آرایشگره میرم باهاش میشینم ی استکان چایی میخوریم و حرف میزنیم اما الان زمین گیر شدم هیچ کاری نمیتونم کنم کیس دارم پریودم بدجور درد دارم

نميشه  بچه شيري وابسته مادر هستش بيشتر از نيم ساعت نمي مونه همسرمم دير وقت مياد يه سري وقت ها ...

خب کلاس زبان مهم تر از بچه نیس بچه داشته باشم نگه داری میکنم زبانو تو خونه با شوهرم تمرین میکنم