2777
2789
عنوان

چرا این همه بدگویی

378 بازدید | 32 پست

مگر ما همون فرزندان شیرین زبان بشاش پدر و مادر نیستیم که عروس و داماد شدیم و حالا پدر و مادر، در آینده هم میشیم پدر و مادر زن یا پدر و مادر شوهر، پس چرا کارهایی را که در اون مقاطع بایستی انجام میدادیم و ندادیم حالا از دیگران انتظار داریم، مثلا اگر به پدر و مادر احترام می‌گذاشتیم یا حرمت پدر و مادر زن یا پدر و مادر شوهر را داشته باشیم میتونیم در آینده نزدیک این انتظارات را از فرزندان یاعروس و داماد خودمون داشته باشیم، مگر ما و بچه ها مون از جنس پسر یا دختر نیستیم پس چرا در مقام عروس یا داماد که هستیم از هم بد میگیم، چرا دیدمون را به زندگی و اطرافیان اصلاح نمیکنیم تا درک بهتری پیدا کنیم بنابراین لازم هست منطقی باشیم، باید به این فکر کنیم که هرآنچه الان بکاریم در آینده درو خواهیم کرد، اگر الان عصای دست بزرگترها باشیم، تحملشون کنیم، کم حوصلگی و شاید بداخلاقی هاشون را به پای ناتوانی جسمی آنها بگذاریم درآینده فرزندان و عروس و داماد ما هم با ما همین رفتار را خواهند داشت، پس هرچی برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند و هرچی برای خودت نمیپسندی برای دیگران هم مپسند، دنیا جای دشمنی نیست جای دوستی و محبت به همنوعان است بیش از این خرابش نکنیم تلاش کنیم آباد بشه، لازم است هر کی از خودش شروع کنه حتی از همین سایت. 

الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولها 🌹که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متن خوب و قابل تاملی هست.

مشکل فرهنگ ماست که پر از تابو هست و یکسری خرافات و پیش فرض های اشتباه داره ، هیچ کار فرهنگی هم انجام نمیشه برای اصلاح این عیوب....

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
متن خوب و قابل تاملی هست. مشکل فرهنگ ماست که پر از تابو هست و یکسری خرافات و پیش فرض های اشتباه دار ...

درسته ولی نباید خودمون حرکتی بکنیم چرا باید منتظر دیگران باشیم حداقلش اینه که زندگی خودمون پر از نشاط و محبت خواهد شد 

اونا بزرگترن به ما باید یاد هم بدن 

فقر فرهنگی قدیم بوده ولی الان چی خودمون برای آینده بچه ها مون شروع کنیم تا اونها شاهد این دعواها نباشن