2777
2789
عنوان

چرا این همه بدگویی

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 32 پست
فقر فرهنگی قدیم بوده ولی الان چی خودمون برای آینده بچه ها مون شروع کنیم تا اونها شاهد این دعواها نبا ...

قدیم ها عروس ها تو سری خور بودن چش چش میگفتن الان باید زرنگ باشن

ریپلای رو بیشتر از لایک دوست دارم 
اون مادرشوهر و پدرشوهري كه مشكل داره رو نميشه كاري كرد

عرضم همینه ما که خوبیم خوبی کنیم، تو نیکی میکن و در دجله انداز.... 

الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولها 🌹که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته ولی نباید خودمون حرکتی بکنیم چرا باید منتظر دیگران باشیم حداقلش اینه که زندگی خودمون پر از نشا ...

زندگی من که خوبه چون ذهنم اسیر این مسائل نیست

اما یه نگاه به همین سایت بنداز ، عروس ها میگن کل خانواده شوهر دیو هستن و خانواده خودمون فرشته.

اکثرا از جاری ناراضی هستن که حسوده و..... خواهر شوهرها میگن عروسشون عفریته است و ....

خب بچه هایی که دارن توی این خانواده ها بزرگ میشن این رفتارها و حرف ها رو میبینن و میشنون و توی ذهنشون ثبت میشه و در آینده همین رفتارها رو توی زندگیشون خواهند داشت 

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم

نه بابا خوبياي 4 ساله من جواب نميده فايده نداره ديوونن منم ديگه كاري باهاشون ندارم

زندگیم بهتر و بهتر می شود . حالا به سوی بهترین ها پیش می روم .  
قدیم ها عروس ها تو سری خور بودن چش چش میگفتن الان باید زرنگ باشن

از این منظر ببین که حرمتها را بیشتر نگه داشتن وگرنه در اون زمان هم همه در یک شرایط زندگی کرده و بزرگ شدن 

نه بابا خوبياي 4 ساله من جواب نميده فايده نداره ديوونن منم ديگه كاري باهاشون ندارم

در نا امیدی بسی امید است به یاد درس قدیم افتادم که سنگ خارا نام داشت شاید شنیده باشی که چطور آب از دل سنگ برای خودش راه باز کرد 

حرف شما کاملا درست ولی وقتی در عین حال که آدم خوبیند عقدشون این که به عروس نباید رو داد و این عقیده می خوان به پسرشون هم بقبولند خب دل آدم می گیره محبتش کم میشه به مرور

گاهی خود رفتار طرف مقابل آدما دل سرد می کنه از محبت هر چند می گن وقتی محبت می کنی توقع جبران نداشته باش ولی وقتی اون محبت میشه وظیفه و  تو آدم بد ماجرا می مونی دلت می گیره و عصبی میشی و دقیقا به خاطر همین احترام بزرگتری که بهت یاد دادن سکوت می کنی و خودت داغون میشی😔

از این منظر ببین که حرمتها را بیشتر نگه داشتن وگرنه در اون زمان هم همه در یک شرایط زندگی کرده و بزرگ ...

بیخودی نگه داشتن مادرشوهرارو متوقع کردن فکر میکنن کارشون درست بوده چیه زن حرص بخوره سکته کنه بمیره شوهرش چهل نشده زن بگیره 

ریپلای رو بیشتر از لایک دوست دارم 
حرف شما کاملا درست ولی وقتی در عین حال که آدم خوبیند عقدشون این که به عروس نباید رو داد و این عقیده ...

حق دارید ولی صبر و متانت شما بلاخره تأثیر گذار هست پس اگر به رفتار خود اعتقاد و ایمان دارید باید صبوری و پشتکار داشته باشید تا آنطور که می‌خواهید امور زندگی در دستان شما باشد 

بیخودی نگه داشتن مادرشوهرارو متوقع کردن فکر میکنن کارشون درست بوده چیه زن حرص بخوره سکته کنه بمیره ش ...

بلاخره اونها هم انسان هستند و درسته شاید بعضی از کمبودها مانند تحصیل و موقعیت اجتماعی و...روی اونها تاثیر داشته ولی انسان در هر زمانی قابل اصلاح هست. فقط بسته به تحمل و نوع گفتار در مواجه با این افراد که پدر و مادر هستند داره 

حق دارید ولی صبر و متانت شما بلاخره تأثیر گذار هست پس اگر به رفتار خود اعتقاد و ایمان دارید باید صبو ...

امور زندگی تو دستم و همسرم طرفم و خانواده همسرم دوستم دارند ولی عقیده و فکرشون تغییر نمی کنه و خیلی جاها واقعا فقط من داغون کرده هر چند منم کاری از دستم بر نمی یاد جز صبر و تحمل و حرص خوردن شاید برای همین شدم عروس محبوب و ساده😅

امور زندگی تو دستم و همسرم طرفم و خانواده همسرم دوستم دارند ولی عقیده و فکرشون تغییر نمی کنه و خیلی ...

پس خوبی شما حداقل این کار کرده که الان دوست‌داشتنی هستی براشون، پس تاثیرگذار بودی و این خوبه 

پس خوبی شما حداقل این کار کرده که الان دوست‌داشتنی هستی براشون، پس تاثیرگذار بودی و این خوبه 

تاثیر گذار بودم که هنوز هنوز حق به خودشون نمی دادن و این که هر بلائی و حرفی تا الان سرم اومده حقم بوده😑فقط دوستم دارند  ولی رو عقایدشون همچنان هستند😅آدما نمیشه تغییر داد منم فکر می کردم با محبت درست میشه ولی نشد ( می دونم حرفم شاید مسخره باشه دوستم دارند ولی در عین حال عقیده دارند نباید به عروس رو داد)

تاثیر گذار بودم که هنوز هنوز حق به خودشون نمی دادن و این که هر بلائی و حرفی تا الان سرم اومده حقم بو ...

البته شما آنها را بهتر میشناسی اما به نظرم فقط و فقط بهترین را صحبت کردن هست چون بیشتر سوتفاهم ها از برداشت های ما هست بدون اینکه قصد و نیت فرد مقابل برامون روشن بشه تصمیم گیری و قضاوت میکنیم هرچند استثنا هم وجود 

البته شما آنها را بهتر میشناسی اما به نظرم فقط و فقط بهترین را صحبت کردن هست چون بیشتر سوتفاهم ها از ...

والا کلا کارشون بگم‌موجب تعجب و خنده میشه تا فهمیدم متاسفانه عقایدشون یه ذره قدیمی و ذهن بینانه است و البته به قول همسرم به پای اشتباهات یه نفر دیگه سوختم( جاریم) و البته شاید راه برای جاری آینده هموار کردم 😅کلا چی بگم گذشته که حداقل بر نمی گرده  برای آینده هم من که کارم والا همین سکوت و تحمل بقیه اش توکل بر خدا