2777
2789
عنوان

چراااا اخه انقدر این مردا نفهمن

468 بازدید | 34 پست

امروز تولدمه شوهرمم که پیشم نیس ظهر فقط اومد خشک و خالی کادوشا داد و رفت دوتا مجسمه دختر و پسر گرفته بود اصن دوس نداشتم کادوشا 😑قبلا هم بهش گفتم مجسمه دوس ندارمااااا ولی نمیدونم چرا این بشر خنگه حتییی یه کیکم نگرفت برام اعصابم خیلی خورده میخوام بزنم کلشو له کنم اون موقع من برا تولدش که هنوزم نرسیده رفتم یه هودی و یه لباس خریدم 😔چه جور بهش بفهمونم این بشر خنگو که من اینارو دوس ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توام تولدش چیزی نگیر بهش و ی تبربک خشک و خالی من اصلا برا همسرم ن تولد میگیرم ن کادو میدم عوضش اون برام سنگ تموم میذاره یبار واسه تولدم بهم ماشین گرفت طلا میگیره مردارو نباید زیاد رو بدی بهشون

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن

مرد من نفهم نیست ... الان یه مسافرت یه هفته ای رفته برام سوغاتی  یه دستبند خوب آورده... 

تربیت کن شوهرت رو 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
اینم بگم که من عقدم 😣

گلم مهم اینه یادش بوده ،بعضیها کیک و جشن دوست ندارن ،یا تو خانواده اشون متعارف نبوده که یاد بگیرن انجام بدن.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است