2777
2789

چه کار کنم شیرم خشک بشه.؟؟؟

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 10 روزه گرفتم هنوزم درد دارم ولی خیلی کمتر

هیچ کاری نکردم ولی شتیدم کلم برگ بذاری تو یخچال سرد بشه یکیش رو دربیار بذارتوی لباس زیرت کمک میکنه شیر خشک بشه

من پسرم موقع خواب هنوزم بهانه میگیره

خودش بلد نیست بخوابه

0 =2-1

من پسرم از همون اول شیر نخورد الانم ده ماهشه ولی سینه راستمو که فشار میدم شیر داره هنوز

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

شوهرت پاشورووسینت بزاره.یااینکه من این کاروکردم شیرم ک خیلی پرشده بودازسینه دردمیمردم ب خاک گلدون یاخاک باغچه دوشیدم خشک شد.یاهم وقتی سینه هات پره شیره شب وقتی بچت خابید.تووخاب بده بخوره قط میشه ایشالله

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

پسرت آمادگی شوداره؟

من خودم دخترم رودقیقاچنین روزی یعنی دوسالگی تموم ازشیرگرفتم چون امروزتولدشه ودقیقا11آذربدنیااومده

بعدازسه روزهم خودم اذیت شدم هم اون بعددوباره بعد3روزبهش دادم دوهفته شدبعدکه کم کم کمش کردهم اون راحت بهونه نگرفت هم به طرزعجیبی خودم اذیت نشدم

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
پسرت آمادگی شوداره؟ من خودم دخترم رودقیقاچنین روزی یعنی دوسالگی تموم ازشیرگرفتم چون امروزتولدشه ودق ...

منم یه دفعه گرفتمش.سه روز مونده بود دو سالش پر بشه.اصلا بهانه نگرفت.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
شوهرت پاشورووسینت بزاره.یااینکه من این کاروکردم شیرم ک خیلی پرشده بودازسینه دردمیمردم ب خاک گلدون یا ...

چطوری پاشو بزاره؟درد نداره؟

چطوری پاشو بزاره؟درد نداره؟

ن یکم فشاربده بسه

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
برو داروخونه بگو قرص می‌خوام برای خشک شدن شیر. ۴ تا قرص میده بهت هر سه روز یدونشو بخور و فقط سه تا ا ...

بدون نسخه میدن؟