2777
2789

سلام خانما. من آخرای هفته ۶ بارداری ام. چند روزه از گرسنگی دل درد میگیرم ولی هیچی نمیتونم بخورم. کسایی که تجربه دارن بگن چیزی هست که اینجور وقتا بشه خوردش؟ اصلا خاصیتش دیگه برام مهم نیست. فقط میخوام ضعف نکنم. خیلی حالم بده‌.  

یه خانم مستقل و قوی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تهوع داری!؟ 

من فقط دلم جوجه بیرونی میخواست با آبلیمو فراوون

حتی بابام یه بار جوجه درست کرد تو حیاط حالم بد شد

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

اگر بخاطر تهوع نمیخوری استباه میکنی حتی شده بخوری بعد بالا بیاری بخور چون معده کامل خالی نمیشه اینجوری اون بچه طفلی چسکار کنه باید از خودت تغذیه کنه اینجوری دور از جون داغون میشی تا ۹ماه تموم شه

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
به خاطر تهوع نمیتونی بخوری؟

نمیدونم چه حالیه. تهوع اونجوری ندارم. غذا رو میذارم دهنم اصلا نمیتونم قورتش بدم. خوشم نمیاد. اما دلم از گرسنگی ضعف میره. حس عجیبیه. نمیتونم توصیفش کنم. شاید مقدمات تهوعه. 

یه خانم مستقل و قوی 
عذرمیخوام انقد عوووقمیزنم تا جونم بالابیاد چیزیم نمیتونم بخورم همش درضعف به سرمیبرم😢😢

آره منم تقریبا.   اصلا قورت دادن غذا برام مصیبت شده.

یه خانم مستقل و قوی 
من قبلش دمیترون میخورم تا غذارو بالا نیارم و بمونه تو معده ام

آها. قراره ۲۴ م دوباره برم دکترم. اگه تا اون موقع از گرسنگی زنده بمونم. اشتهام خیلی خوب بودا. بعد بارداری خیلی میخوردم. از اضافه وزن نگران بودم. یهو اینطور شدم. خدایا   

یه خانم مستقل و قوی 
نمیدونم چه حالیه. تهوع اونجوری ندارم. غذا رو میذارم دهنم اصلا نمیتونم قورتش بدم. خوشم نمیاد. اما دلم ...

عزیزم من کامل درکت میکنم چون خودمم این حالی میشم بیشتر شبا..این کارا کهمیگم برا من فایده داشته اینکه کنار غذام ترنج یا لیمو ترش بریزم این حالتمو بهتر میکنه یا اگ غذامو همراه ماست بخورم تا حدی بهترم 

ببین چی بهترت میکنه اونو انجام بده ولی گرسنه نمون..مغزیجات اگ میتونی بخوری خیلی ضعف و از بین میبره دوستی😍