2777
2789
عنوان

بی اعتمادی

89 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

داستان زندگی من خیلی طولانیه ولی در همین حد بگم ک پدر و مادرم از همدیگه جدا شدند و من از بچگی با نامادری و مادربزرگ و پدرم زندگی کردم.الان ازدواج کردم و ی بچه ی چندماهه دارم.حقیقتش پدرم از لحاظ روحی ثبات نداره.تصمیمای احساسی میگیره و هر کاری ازش بر میاد.مثلا چند وقت پیش با پدرم و برادرکوچکترم ک از مادر یکی نیستیم رفتیم کافی شاپ ولی بچه خیلی گریه کرد.تفریح و سرگرمی بابامو بهم زد.بابام گفت من بچه رو میبرم پایین ی دوری بزنیم آروم بشه.من از بالای پله ها وایساده بودم و دلهره داشتم داشتم بابامو نگاه میکردم ک بچه بغلش بود اول ی نگاه به اینور و اونور کرد با بچه رفت ته سالن ک هیچکس نیست.من اونجا رو نمیتونستم ببینم.

چند لحظه گذشت یهو صدای خیلی بلند گریه ی بچه اومد من بچمو میشناسم اونجور ک یهو گریه کنه یعنی ی جاییش دردگرفته.

ب نظر شما فکرم اشتباهه?چیکار باید بکنم?

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ندیدم فقط صدای بلند گریه ی بچمو شنیدم بعدم سریع از پله ها اومدم پایین دیدم که بابام داره با بچه ب ...

خوب نپرسیدی چرا جیغ کشید .؟ازش جواب میخواستی ،؟

خودت چی حدس میزنی؟

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .

بعدم زود سفارشی ک داده بودیم خوردیم برگشتیم.از کافی شاپ ک اومدیم بیرون بابام گفت اگه الان بچه نبود راحت میتونستیم یه پیاده روی هم بکنیم.قبلا هم به بچه ی چند روزه ی من جلوی همه گفته بود ک اگه زیاد گریه کنی اذیت کنی یهو میزنمت زمین.خیلی جدی هم گفته بود

خوب نپرسیدی چرا جیغ کشید .؟ازش جواب میخواستی ،؟ خودت چی حدس میزنی؟

من اینقدر هول شده بودم ترسیده بودم فقط سریع اومدم بچمو بغل کردم دیگه هرچی بابام گفت بده تا بگیرمش قبول نکردم اونم رفت بالا

بعدم زود سفارشی ک داده بودیم خوردیم برگشتیم.از کافی شاپ ک اومدیم بیرون بابام گفت اگه الان بچه نبود ر ...

فکر کنم بهتره اصلا بچتو با پدرت تنها نذاری حتی برای یه ثانیه .اصلا هم نگی بابا م هواسش به بچم هست .

پیشگیری بهتره .

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .
فکر کنم بهتره اصلا بچتو با پدرت تنها نذاری حتی برای یه ثانیه .اصلا هم نگی بابا م هواسش به بچم هست . ...

منم همین نظرو دارم ولی هیچکس دیگه هم ندارم از اونور بابامم همش اصرار داره بچه رو بگیره