2777
2789
عنوان

یعنی شوهرم دوسم نداره😔

143 بازدید | 7 پست

خانما میگمتون چیکار میکنه بعد بگید بنظرتون دوسم نداره یا واسش مهم نیستم یا ارزش واسم قائل نیست یا اصلا نمیدونم چشه اینکارو میکنه در صورتیکه چندین بار رک گفتمش بازم فایده نداشته

حوله حمامی من و همسرم و بچم روی هم سر جالباسیه وقتی میخواد حوله خودوش برداره مثل وحشیا همه چیو میریزه رو زمین مال خودشو برداره صدبار گفتمش میکروبی میشه رو زمین ننداز مال منو باز الان اومدم میبینم عین خر انداخته مال منو بچه رو زمین مال خودشو برداشته اه یعنی چی اینکار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزش ندارم واسش ک مال منو مینندازه

نه شاید فقط بی حواسه ، ارزش رو تو حوله نبین اگر پدر خوبیه مثل مرد کار می‌کنه شما آرامش داشته باشین این یعنی ارزش نه دوتا حوله 

سیسی جون 🧚‍♀

منم اوایل ازدواج شوهرم وقتی دستاش رو میشست بعد با شلوارش خشک میکرد یک سال حرص خوردم تا ترک کرد 

منم اول فکر میکردم به خاطر لج کردن با من اینکار رو میکنه ولی عادت کرده بود