2777
2789
عنوان

کامپوزیت بکنم یا نکنم ؟؟😶🤔

2290 بازدید | 36 پست

بچه ها من دندونای جلوم دوتاش خیلی کجه دکتر گفته با کامپوزیت ونیر درست میشه وقتی تصور میکنم دندونامو صاف و خوشگل شده و لبخندم زیبا تر شده ذوق میکنم 😍😄ولی میترسم خوب نشه یا اینکه بخاطر کامپوزیت زودتر خراب بشن ... نظرتون چیه🙁

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

منم تصمیم دارم بکنم 

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیبایی نمیشه انجام بدی؟

چه فرقی دارن باهم؟

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
من ۷ ساله کامپوزیت کردم.جای خوب برو.شک نکن عالی میشه

تو این ۷ سال چه جوری ازش مراقبت کردی؟ یه دکتره میگن کارش خوبه ولی جوونه 😶 میشه اعتماد کرد؟

من یک دندون جلوم کج بود که دکتر گفت بهترین کار ارتودنسی 🤦‍♀️ دیشب انجام دادم

جدی؟ من دوتاش کجه ولی فک بالا و پایینم رو هم جفت میشن باقی دندونامم خیلی صاف و خوبن فقط این دوتا گند زدن به لبخندم ... من ارتودنسی نمیکنم ممکنه پوسیده بشن منم دندونام خیلی جنس محکمی ندارن میترسم

میگن دندونا رو تراش میدن مینای دندون از بین میره و زود خراب میشه

درسته ولی اون قسمتی که تراش دادن که روکش کامپوزیت میکنن که☹

من یک دندون جلوم کج بود که دکتر گفت بهترین کار ارتودنسی 🤦‍♀️ دیشب انجام دادم

بمنم گفته ارتو کنم ولی بدم میاد خیلی زشت میشم اصن تحمل ندارم دهنم ب زور بسته شه یا رو دندونم چیزی باشه.هزینه ارتو چنده الان؟

نور ب قبر بروسلی بباره؛ مرحوم یه چیزی میدونست که چینی هارو چک و لقتی میکرد

من چندماهه انجام دادم راضبم.تازه من لثه هام بزرگ بودن جراحی و برش لثه هم داشتم و حالا ک برمیگردم ب عقب خیلی خوشحالم وبازم بشه انجام میدم اتفاقا تا حداقا ۱۰ سال سالم میمونن

دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم