2777
2789
عنوان

خانمهای شاغل بیاین اینجا یکم غر بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 62 پست
بنظرتون چطوری بهش بگم حقوقمو زیاد کنه ؟

بیکی از همکارا ک بهشون نزدیکه و گزارش میبره بگو یکار جدید با حقوق بیشتر پیدا کردی

یا به حودشون توی حرفای متفرقه بنداز و بگو  ولی هنوز خانوادت درست درمون اکی ندادند ولی خودت فعلا لنگ حقوقش هستی 

البته به وضعیت مالی محل کارتم ینگاهی بنداز اگه جالب نیست زور الکی نزن

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونای دیگه شاید در روز یک ساعت هم کار ندارند اما من راااحت روزی 6 ساعت کار دارم  تا 5 عصر هم س ...

عه تو منی یا من توام

منم میخوام اونر سال دیگه نیام

آرامش خودتون رو فدای بی شعوری دیگران نکنید😊
جای منشی و مدیر داخلی و مدیر فروشش  دارم کار میکنم  حسابدار و مسیول فنی و تحصیلدار و انبا ...

عزیزم من تجربه ای مشابه شما داشتم ترک کردم هر روز خودم وسرزنش میکنم که چرا زودتر ترک نکردم کار با فشارو استرس ماهی 10 میلیون هم نمی ارزه ببین اگر تنش داری ترک کن ولی حقوق جای دیگه هم بری تضمین نیست بالاتر بگیری اگرچه که جا بیوفتی شاید 

منم دقیقا رفتم منشی بودم بعد با ایفای نقش منشی به قسمت فروش رفتم کارشناس فروش و مدیر فروش هماهنگ کردن کارها و همه همه با من بود اصلا ارزش نداشت دست اخر هم جای تشکر اشتباهات دیگران هم من باید پاسخگو بودم چقدر یاد خودم افتادم 

فقط لطف خدا

بعدم پست و سمت هم خيلي مهمه

كسي كه سمت مديريتي داره كار دستي و بدو بدو كمتر داره چون كارش مديريت كردن و هماهنگي و برنامه ريزيه

به نظرم شما دنبال كار باش اما از اين كار بيرزون نيا

اگر كار بهتر پدا كردي بيا بيرون

انقد اوضاع كار داغونهههههههههههههههههههههههه شما بگي نميام سه سوت يكي و ميزارن جات

منم کارم خیلی زیاد از 8صبح تا هفت شب. صدتا کار باهم باید انجام بدم بعضی وقتا حتی نمیرسم ناهار بخورم ولی به جا دست درد نکنه کافی یه اشتباه کنم جلو همه خیلی راحت ضایع میکنن و اصلا غرور من اهمیتی نداره

اصولا مديريتي نبايد كار دستي زياد داشته باشه اما صد در صد مسئوليت و سختيش بيشتره

نهههه کار دستی نبود.. همشششش تنش و استر رس بخصوص برای بیمه های تامین اجتماعی و تکمیلی اگه بدونی هرماه چه خونی به دل من می‌شود دو. ما پنج تا شرکت هلدینگ داشتیم هرماه هرکدوم کلی استخدامی و اخراجی داشتن... من هلاک بودم 

عزیزم من مدیریتی بود کارم اما بازم افتضااااحه بود 

درسته بستگی به رئیس داره همه چی

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

منم معلم اولم دارم دیوونه میشم 😔ـ

هر روز یه ماجرا با سه تا بیش فعال ویکیشم فحشای بی ادبی بدجور میده اینو اونو میزنه 

در کنارش سه تای دیگه هم دیراموزن یعنی املا بلد نیستن حروف و ترکیب نمیدونن 

منم تیرویید دارم بااسترس و حرص و جوش عددش بالا و پایین میشه ــ

از این مسخره بازیا من پارسالم داشتم و حامله شدم دوقلو بارداریم پوچ شد😔الان میخوام اقدام کنم میترسم تو رو خدا دعا کنین برام ما شش ساله عروسی کردیم و بچه نداریم 

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘