2777
2789

توی این شرکت کار من از همه بیشتره 

نق زدن سر من از همه بیشتره 

بیشتر از همه مشغولم و کار دارم و دستم بنده 

کمترین حقوقو به من میدند 

میخوام اونور سال اگه حقوقمو زیاد نکرد دیگه نیام 

اونای دیگه شاید در روز یک ساعت هم کار ندارند اما من راااحت روزی 6 ساعت کار دارم 

تا 5 عصر هم سرکارم 

کلی هم راهم دوره 

حقوقم هم لا اقل یک میلیون کمتر از بقیشونه

بخدا آبدارچی با من داره برابر میگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

⚜🍃⚜🍃⚜🍃⚜

🍃

🍃

💌زن بودن با تمام زيباى هايش خيلى سخت است...

خصوصا اگر شاغل باشى و آرزوهاى بزرگ هم براى زندگى ات داشته باشى...!

💌فاصله مرد و زن بودنم "درب" خانه است...

موقع ورود و خروج جنسيتم عوض ميشود...

در بيرون از خانه شبيه مردها ميشوم، مثل آنها نگاه ميكنم و حتى حرف ميزنم!

💌روزها مرد ميشوم و شب ها زن ، چقدر ايفاى اين دو نقش كنار هم سخت است خصوصا كه بخواهی هر دو را به بهترين شكل ايفاى نقش كنى...

صبح ها زودتر از همه بيدار شدن و شب ها ديرتر از همه خوابيدن.... عشق ميخواهد عشق......

به افتخار همه بانوان شاغل كه با عشــ♥️ـــق زندگى ميسازند👏👏👏

⚜🍃⚜🍃⚜🍃⚜

جای منشی و مدیر داخلی و مدیر فروشش  دارم کار میکنم 

حسابدار و مسیول فنی و تحصیلدار و انبار دارش و ... بخدا روزی یکساعت اگه کار داشته باشند ولی لااقل دارند 3 تومن میگیرند 

درسته 5 یا 6 ساله که توی این شرکت هستند اما خب میزان کارشون خیلی کمه هیچ کسم بهشون غر نمیزنه 

اصا مشخص نمیکنن ک قراره استخدامم کنن یا نه 

با اینکه سه هفتس دارم میام 

هفته قبل پسر رییسم اومد وارد کردن جنس رو تو نرم افزار شرکت یادم بده،وسطش تا یکی اومد توی اتاق دررفت

منم دگ بهش نزدم ک بیا یادم بده،کارم لنگه ،فهمیدم نمیخاد استخدام کنه😕

تا ۱۸ میام دگ نمیام،کار پیدا کردن خیلی سخته😫

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
والا فقط حمالی میخوان

چاره ای نیست عزیزم

من ک از همین الان واسه کار جدید پیدا کردن استرس دارم😣

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣
بنظرتون چطوری بهش بگم حقوقمو زیاد کنه ؟

کارت چیه؟ چند وقت سابقه داری؟ مدیرت چطور آدمیه؟ چقدر با بقیه کسایی که هم طراز خودتن فرق داره حقوقت؟ چقدر کارشون لنگ کار کردن شماست؟خودت چقدر احتیاج داری به کار؟