بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بدی شاغل بودن اینه که برنامه ریزی های زندگیمون جوری شکل میگیره که بدون حقوق م دیگه امکان نداره بتونم تحمل کنم.مثلا نرم سرکار بدون درامد بشم حتی فکرشم نمیشه کنم.بخاطر همین منم با تمام سختی های کار اداری بازم وایسادم و تویه شرکت7ساله کارمیکنم.میدونم که کمتر ازحقم میگیرم ولی خب چه کنم کار نیست
کارم مسئول دفتره ولی جای مدیر فروش و مدیر داخلیم دارم کار میکنم تسویه مشتریام من میگیرم تنخواه دارشو ...
اصولا اگر کارشون لنگ کار شما باشه بگی من جای دیگه کار پیدا کردم با حقوق بیشتر راضیت می کنن ولی خب ممکنه جواب نده و یهو بگن باشه برو از اینجا مونده از اونجا رونده بشی. به نظرم راه منطقی تر و بهتر اینه که بری صحبت کنی بگی حقوقم کمه و لطفا تجدید نظر کنید برای افزایشش اینطوری من انگیزه کار کردن ندارم. اونطوری که دست من اومد شرکتتون کوچکه و کارمند دیگه ای که کارش دقیقا" مشابه شما باشه نیست بنابراین این نگرانی رو ندارن که الان حقوق شما رو اضافه کنن باید حقوق بقیه رو هم اضافه کنن پس راحت تر قبول می کنن که افزایش بدن.