2777
2789
عنوان

خانمهای شاغل بیاین اینجا یکم غر بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارت چیه؟ چند وقت سابقه داری؟ مدیرت چطور آدمیه؟ چقدر با بقیه کسایی که هم طراز خودتن فرق داره حقوقت؟ ...

کارم مسئول دفتره ولی جای مدیر فروش و مدیر داخلیم دارم کار میکنم تسویه مشتریام من میگیرم تنخواه دارشونم هستم هزار تا کار دیگه هم انجام میدم 

راستش برم سرکار و پول دستم بیاد که بهتره خب ولی اگه نرم هم لنگ نمیمونیم واقعیتش

من حسابدار بودم تو یه شرکتی سه سال قبل 

حقوقم عالی بود، البته ساعت کاریم هم کم نبود 

دهنم سرویس میشد انقد استرس کاریم بالا بود 

اسمش این بود حسابدارم قرارداد ها رو هم من می‌بستم 

اصلا وقت نمیشد حقوقمو خرج کنم😐

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
منم کارم خیلی زیاد از 8صبح تا هفت شب. صدتا کار باهم باید انجام بدم بعضی وقتا حتی نمیرسم ناهار بخورم ...

دقیقا عین من هزار تا خوبیتو  نمیبینند فقط اشتباه کنی دخلت اومده جلو همه همکارا

بدی شاغل بودن اینه که برنامه ریزی های زندگیمون جوری شکل میگیره که بدون حقوق م دیگه امکان نداره بتونم تحمل کنم.مثلا نرم سرکار بدون درامد بشم حتی فکرشم نمیشه کنم.بخاطر همین منم با تمام سختی های کار اداری بازم وایسادم و تویه شرکت7ساله کارمیکنم.میدونم که کمتر ازحقم میگیرم ولی خب چه کنم کار نیست

کارت چیه؟ چند وقت سابقه داری؟ مدیرت چطور آدمیه؟ چقدر با بقیه کسایی که هم طراز خودتن فرق داره حقوقت؟ ...

عزیزم کارشون لنگه چون خودشونم میدونند پیدا کردن یکی عین من و آموزشش لا اقل 6 ماه زمان میبره

بیکی از همکارا ک بهشون نزدیکه و گزارش میبره بگو یکار جدید با حقوق بیشتر پیدا کردی یا به حودشون توی ...

عزیزم وضع مالی مدیرش خیلیم خوبه خیلیم پول داره به همه داره لا اقل 3 تومان حقوق  میده 

در حالی یک دهم من هم کار ندارند و مسئولیت ندارند بخدا 

کارم مسئول دفتره ولی جای مدیر فروش و مدیر داخلیم دارم کار میکنم تسویه مشتریام من میگیرم تنخواه دارشو ...

اصولا اگر کارشون لنگ کار شما باشه بگی من جای دیگه کار پیدا کردم با حقوق بیشتر راضیت می کنن ولی خب ممکنه جواب نده و یهو بگن باشه برو از اینجا مونده از اونجا رونده بشی. به نظرم راه منطقی تر و بهتر اینه که بری صحبت کنی بگی حقوقم کمه و لطفا تجدید نظر کنید برای افزایشش اینطوری من انگیزه کار کردن ندارم. اونطوری که دست من اومد شرکتتون کوچکه و کارمند دیگه ای که کارش دقیقا" مشابه شما باشه نیست بنابراین این نگرانی رو ندارن که الان حقوق شما رو اضافه کنن باید حقوق بقیه رو هم اضافه کنن پس راحت تر قبول می کنن که افزایش بدن.

اصولا اگر کارشون لنگ کار شما باشه بگی من جای دیگه کار پیدا کردم با حقوق بیشتر راضیت می کنن ولی خب مم ...

آره کوچکه و هم تراز من نیست کسی و واقعا داره به همه حقوق خوب میده فقط منم انقدر کمه حقوقم 

گفتم تا اونور سال وایمیسم ببینم میخواد چقدر اضافه کنه اگه زیاد نکرد میگم بهش که برام نمیصرفه با این گرونی و راه زیاد و ساعت کاری زیاد بیام 

یا ساعت کاریمو کم کن یا حقوقمو زیاد کن 

آره کوچکه و هم تراز من نیست کسی و واقعا داره به همه حقوق خوب میده فقط منم انقدر کمه حقوقم  گفت ...

به نظر من همین الان برو صحبت کن که یه چیزی بذاره رو حقوقت که اون طرف سال هم دولت اضافه می کنه بیشتر اضافه بشه.