2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

162 بازدید | 12 پست

سلام 

خانوما من ۱۱ آبان لک بینی و خونریزی داشتم تا ۷آذر روز پاکیم بود ب مدت ۲۷ روز من پریود بودم 

دیروز کیت زدم یک خط پررنگ و یک خط کمرنگ اومد 

امروز هم زدم دوتا خط پررنگ اومد 

آیا این روز تخمک گذاری حساب میشه 

اصلا علائمی شبیه تخمک گذاری ندارم فقط تست دوتا خط پررنگ اومده 

یعنی اصلا ترشحات ندارم 

میشه راهنمایی کنید ببینم تست مثبته یا ن 

امکان داره اشتباه کنه تست 

احتمالا پلی کیستیک هستی. بعیده با این مدت طولانی خونریزی غیرمعمول تخمک گذاری داشته باشی. دکتر برو حتما. برای پلی کیستیک ها تست مثبت کاذب میشه معمولا. 

... ولیکن چاره را امروز زور پهلوانی نیست،رهایی با تن پولاد و نیروی جوانی نیست/در این میدان،بر این پیکان هستی سوز سامان ساز،پری از جان بباید تا فرو ننشیند از پرواز!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به شخصه کیتو قبول ندارم !

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

احتمالا پلی کیستیک هستی. بعیده با این مدت طولانی خونریزی غیرمعمول تخمک گذاری داشته باشی. دکتر برو حت ...

ن پلی کیستیک ندارم و نداشتم هیچ وقت 

ولی کیست داشتم برطرف شده تازه سونو رفتم دکتر هم رفتم گفت هورمون هات بهم ریخته متفورمین میخورم تازه چند وقتیه

ن پلی کیستیک ندارم و نداشتم هیچ وقت  ولی کیست داشتم برطرف شده تازه سونو رفتم دکتر هم رفتم گفت ...

عزیزم وقتی دکتر سونو کرده و گفته هورمونات بهم ریخته و متفورمین داده یعنی تنبلی تخمدان یا پلی کیستیک داری دیگه! 

... ولیکن چاره را امروز زور پهلوانی نیست،رهایی با تن پولاد و نیروی جوانی نیست/در این میدان،بر این پیکان هستی سوز سامان ساز،پری از جان بباید تا فرو ننشیند از پرواز!
عزیزم سلام خدا راشکر از تیکرت فهمیدم بارداری وبچه ات هم پسره لطفا میشه اگه کاری کردی قبل بارداری وشب ...

سلام. بله خداروشکر. من مجبور شدم لتروزول مصرف کنم و در اون ماه که دارو میخوردم واسه گرم شدن رحم روزی چندتا خرما میخوردم و سردیجات مصرف نکردم که به خواست خدا نی نی دار شدم. 🙏🍀

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

عزیزم وقتی دکتر سونو کرده و گفته هورمونات بهم ریخته و متفورمین داده یعنی تنبلی تخمدان یا پلی کیستیک ...

ن توی سونو نگفت هورمون هات بهم ریخته 

همه سونو و آزمایش ها رو نگاه کرد گفت هیچ کدوم مشکلی نداری 

فقط هورمون هات بهم ریخته 

حتی آزمایش هورمونی از قبیل تیروئید و... هم دادم گفت سالمه 

تنبلی ندارم چند تا دکتر هم نشون دادم همه مدارک ها رو