2777
2789
عنوان

ینی من بادارم اصلا گیج شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 59 پست
من از همون اول احساس میکردم نافم کشیده میشه سمت راست نیر میکشید ک بعدش بی بی زدم مثبت بود.منم رژیم ی ...

به نتیجه رسیدی شما ؟

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
به سلامتی بغلش کنی خداببخشه برات برای منم دعا کن عزیزم من به این شریط نی نی دوم اوردم ک پسر بشه اقام ...

رژیم پنجاه پنجاهه،اگه انقدر برات مهم بود نباید همچین ریسکی میکردی،ولی امیدوارم همونی بشه که میخای و دلت شاد شه،منکه داغون شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا تو تلاشتو کردی انشالله ک نتیجه میگیری،من دوتا دختر دارم واس سومی میخاستم همینکارو کنم ک پسر شه ...

الاهی بهترین سرنوشت برای دخترات باشه دکی بشن عزیزم

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
من از همون اول احساس میکردم نافم کشیده میشه سمت راست نیر میکشید ک بعدش بی بی زدم مثبت بود.منم رژیم ی ...

دقیقا منم همینطور بودم ،شک نداشتم پسره اما تو سونو گفت دختره،سقف ارزوهام رو سرم خراب شد خخ

رژیم پنجاه پنجاهه،اگه انقدر برات مهم بود نباید همچین ریسکی میکردی،ولی امیدوارم همونی بشه که میخای و ...

چرا داغون؟

پسر من... امید من... خدا حافظ جانت باشد زندگی مامان  
فقط از خود خدا بخواه ...بنظر من رژیم الکیه

خیلی دعا کردم نذر کردم خدا هیچ دقت دست رد نزده به سینم میدونم این بارم نا امید نمیشم 

رژیم پنجاه پنجاهه،اگه انقدر برات مهم بود نباید همچین ریسکی میکردی،ولی امیدوارم همونی بشه که میخای و ...

ن فدات شم چاره ای نبود واسم مهم بود دخترم تنها بود شوهرم پسر دوست داره دستم به دست امام رضاست خدا خودش درست کنه 

چرا داغون؟

خب ادم دلش میخاد از هردو جنس داشته باشه،دوتا دختر دارم مثل دسته گل همیشه ام خدارو شکر کردم خوشحالم بودم چون از اول دلم میخاس دوتا دختر داشته باشم و یه پسر،اما خدا نخواست ،فقط خدا خودش میدونه ک چقدر نذ و نیاز کردم این اولین باریه ک خدا دست رد ب سینم زد،منم راضیم حتما حکمتی داره

قربون خدا برم منم خیلی ازش خواستم از ته دل ،نذر کردم دعا کردم ولی حتما به صلاحم نبوده ،راضیم ب رضای ...

حتما حکمتی داره فدات شم ناراحت نباش خدارو هیچ وقت از یادت نبر تو همین سایت یه خانومه بود ۳ تا دختر داشت بازم باردار بود رفته بود دی ان ای ک ببینه پسره اگه دختره سقط کنه گفتن دختره سقط کرد دید پسره گفت داغون شدم مردم و زنده شدم والا داشت خل میشد منم گفتم خدایا شکرت

الان باردارم ولی جنسیتش معلوم نیس 

چند هفته ای عزیزم ؟