2777
2789
عنوان

ینی من بادارم اصلا گیج شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 59 پست
سلام انشالله ک بارداری عزیزم

فدای تو عزیزم دعا کن برام 😍😍😍

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
ن فدات شم چاره ای نبود واسم مهم بود دخترم تنها بود شوهرم پسر دوست داره دستم به دست امام رضاست خدا خو ...

الهی به حق فاطمه ی زهرا خدا حاجت دلتو برآورده کنه،ولی خودتو واسه هر جفتش آماده کن که یه وقت خدایی نکرده مثل من شوکه نشی ،من از لحطه ای ک گفت دختره اصلا نفهمیدم چیشد تمام تنم انگار داشت تو اتیش میسوخت باورم نمیشد بعد اونهمه نذرونیاز و التماس خدا دست رد به سینم بزنه ،چقدر نذر امام حسین کردم شک نداشتم بچم پسره واسه همین شوکه شده بودم تا دو سه هفته شب و روزم گریه بود،ولی بازم میگم خدایا شکرت هر چی صلاح خودته،شوهر من اصلا ناراحت نیست از همون اول که گفتم بذار سقطش کنم شاید اینم دختر شع گفت بشه مهم نیست این و خدا خواسته هدیه ی خداست من اجازه همچین کاری نمیدم،الانم خوشحال و راضیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی به حق فاطمه ی زهرا خدا حاجت دلتو برآورده کنه،ولی خودتو واسه هر جفتش آماده کن که یه وقت خدایی نک ...

الاهی شکرت هرچی خدا بخواد 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
انشالله چشم حتما,صلواتم فرستادم برات

قربونت بشم به همه ارزوهات برسی ایشالله 

بچه ها ک میتونه حدس بزنه من کی باردار میشم بعضی ها حس ششم دارن😍

صبح ها سیاه دونه با عسل مخلوط کن بخور ناشتا 

آخه میدونه چیه؟ 1سال جلوگیری با آمپول داشتم از عوارض بیخبر بودم حالا ک 1سال و3ماهه قطع کردم هرماه چن ...

عوارضش ک بره حتما حتما باردار میشی مطمئن باش 

واقعا جواب میده عزیزم

اره عاااالیه 

بچه ها میشه به منم بگین رژبم پسردارشدن چیه؟

رژیمش چیزای ک پتاسیم بالا دارن و منیزیوم بالا دارن کیوی .گردو .پسته .برگه زرد آلو .کشمش .گندم‌بو داده .و دمنوش های گرم مثل رزماری و آویشن و کاکوتی عرق دارچین و کاسنی بخور زنجبیل بریز داخل غذاهات و چایت دارچین و هل استفاده کن روزها ک پری هستی رحمتو با روغن سیاه دونه چرب کن و ببند تخم یونه با عسل با سیاه دونه قاطی کن بخور تخم هویج دم کن بخور ویتامین ای و دی و ب ۱۲ بخور