2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🔮جمله تاکیدی امروز :

من به موفقیت خود باور صد در صد دارم

خدا را شکر می کنم که هر لحظه باورهای من در حال تغییر مثبت هستند

خدایا ممنونم

خدایا ممنونم

خدایا ممنونم 🙏🌷

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸
ميشه يكم توضيح بديد چكارا كرديد ؟ 

همیشه منتظر اتفاقایه خوبم برا هرچیزی خدارو شکر میکنم از کاعنات تشکر میکنم بهشون دستور میدم از هرچیزی بهترینشو برام کنار بزارن و اینکارو میکنن برام 

😍سلامتی فندقم صلواااات😍
همیشه نیمه پر لیوانو میبینم هر اتفاقیم بیفته یه نکته مثبت توش پیدا میکنم و مهمتر ازهمه شکرگزاری میکن ...

تمرين خاصيم انجام ميديد ؟ 

كناب خاصى خونديد ؟

و اينكه بجز اينكه حستون عالى شده ايا شرايطتتونم تغيير كرده و موفقيت داشتيد ؟

همیشه منتظر اتفاقایه خوبم برا هرچیزی خدارو شکر میکنم از کاعنات تشکر میکنم بهشون دستور میدم از هرچیزی ...

عاليه چقدر قوى هستيد 

انشالله كه هميشه موفق باشيد 💜

تمرين خاصيم انجام ميديد ؟  كناب خاصى خونديد ؟ و اينكه بجز اينكه حستون عالى شده ايا شرايطتتونم ...

از تاریخ بیسته سه هرچیزی ک ارزوشو داشتم نوشتم و تاریخه برجه سه سال دیگه رو زدم ک ب اینا برسم تا الان ب چهل درصدش رسیدم کتاب ن اما قانون جذب و تمرینایه خانوم رضوی رو خوندم از نت شرایط زندگیم زیرو رو شده شوهرم بیکار بود خودم مریض بودم چاق بودم افسرده بودم اصن از روزی ک قانون جذبو شناختم شوهرم شغلش فوق العاده شد درامدمون خوبه کمخونیم خوب شد لاغرتر شدم حداقلش اینه ک عاشقه خودم شدم خیلی عالیه

😍سلامتی فندقم صلواااات😍