2777
2789
عنوان

شوهر بداخلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 50 پست
فکر میکنم هردوتون تو شرایط روحی بدی هستین. انگار همسرتون باشرایط پسرتون کنار نیومده. قبل از تولد پس ...

خوب بود خیلی بحرفم بود واصن توهین نمیکرد 

مشاورم قبول نمیکنه بریم ممیگه خودم یپا مشاورم

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما ک مقصر نیستی...حتما شوهرتون نمیتونه با بیماری پسرتون کنار بیاد بخاطرهمین اینجوری شده...انشالله پسرتون زوده زود شفا بگیره...واقعا ناراحت شدم😔

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...😊😊
خب شما ک مقصر نیستی...حتما شوهرتون نمیتونه با بیماری پسرتون کنار بیاد بخاطرهمین اینجوری شده...انشالل ...

آره همش حرص میخوره دائم به پسرم ومن گیر میده دعام کن😢😢😢

آخه همش صدام میکنه بی عقل بی مسئولیت جدیدا پسر من یاد گرفته بهم میگه😥😥😥

شرایط خیلی بدیه درکت میکنم

احتمالا شوهرت از اوناست که فشار عصبیشو با این رفتار تخلیه میکنه واقعا متاسفم که ما زنا شدیم کیسه بکس شوهرامون

عزیزم فقط کار روانپزشک

حواست باشه بهت آسیب نزنه احتمالا وقتی خیلی عصبانی بشه نتونه خودشو کنترل کنه

عزیزم تو هم خیلی فشار روته و نیاز به پشتیبانی و همدلی داری شوهرت بجای اینکه همراهت باشه در مقابله ته راضیش کن بره دکتر روانپزشک

عزیزدلم بچت چند سالشه میشه بگی چطور فهمیدی اوتیسم داره

خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده
آره همش حرص میخوره دائم به پسرم ومن گیر میده دعام کن😢😢😢

آخی عزیزم خیلی سخته ولی انشالله خوب میشه پسرتون دل شما وهمسرتونم آروم میشه

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...😊😊
شرایط خیلی بدیه درکت میکنم احتمالا شوهرت از اوناست که فشار عصبیشو با این رفتار تخلیه میکنه واقعا مت ...

گل گفتی عزیزم شرایط همینه

جدیدا حس میکنم وقتی عصبیه دلش میخواد منو بزنه واسه همین میترسم

عمرا روانپزشک بیاد

علایمشو داشت بردیم دکتر تایید کرد

علایمش چیه اوتیسم

خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده

عزیزم اون بچه ک با خاست خودش ب دنیا نیومده شما ب جای اینکه جو خونه رو آروم کنید دارید بدتر متشنجش میکنید

خیلی از بزرگترین افراد تاریخ اوتیسم بودن چون ی گروه از افراد اوتیسم خیلی باهوش و نکته سنجن متاسفانه ایران اینجوریه، تو بقیه کشورها افراد اوتیسم آموزش های خاص میبینن تا درآینده از هوششون بهره وری کنن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !