2777
2789
عنوان

شوهر بداخلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 50 پست
از خدا میخوام هیچ مادری سر بچه اش حرف نشنوه .... خدا انشالله به پسرت شفا بشه

الهی امین چه دعای خوبی

دقیقا من بخاطر بچم از همه حرف میشنوم 

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
عزیزم اون بچه ک با خاست خودش ب دنیا نیومده شما ب جای اینکه جو خونه رو آروم کنید دارید بدتر متشنجش می ...

عزیزم من جو خونه رو آروم میکنم ولی به قیمت فدا شدن خودم از همه نیاز ام خواسته هام گذشتم الانم شوهرم باتوهیناش و یاد گرفتن بچم ازش کلافه ام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من جو خونه رو آروم میکنم ولی به قیمت فدا شدن خودم از همه نیاز ام خواسته هام گذشتم الانم شوهرم ...

مگ مرکز اوتیسم نمیرین؟؟اونجا فک کنم ب پدر مادرا آموزش میدن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
عزیزم زیاده بزن گوگل 

اخه منم حس میکنم بچه 15 ماهم داره

خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده

خب معلومه روی اعصابش خیلی فشار اومده 

خانمها تو تحمل این مسائل قوی ترن یه مدت صبورتر باش کمتر سر به سرش بزار و به حرفش گوش کن عصبی میشه تو خوش رفتاری کن چون میگی اول خوب بوده پس ذاتش بد نیست سعی کن آرامشو به خونت برگردونی اونم کم کم کنار میاد 

الهی که خدا به دلت ارامش بده برای خودت و بچت و کل خانوادت دعا میکنم توکلت به خدا باشه عزیزم روحیه داشته باش انرژی مثبت بالاخره شوهرت متوجه این صبرو ارامش تو میشه عزیزم میدونم شرایطت خیلی سخته اما تو وا نده که تو قلب خونه ای و خدایی نکرده وا بدی دیگه هیچی 

خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده

همسرتون بسیار بی فرهنگه و میخواد با این رفتارش توپ رو بندازه تو زمین شما.میخواد بگه من سالم بودم واحتمالا ژن از طرف شما بوده.ولی بهش بگو با رفتارات وتوهینات احساس میکنم ژن نهفته ای از اوتیسم داشتی والان عود کرده.

بهش بگو ازین به بعد بجای یه اوتیسمی باید دوتا اوتیسمی رو تحمل کنم.

یه جوری حالشو بگیر تا دهنشو ببنده.مردا توی تمام قسمتهای زندگیشون دنبال مقصر میگردن وچه کسی بهتر از زن بیچارشون.😔😔😔😔

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
الهی که خدا به دلت ارامش بده برای خودت و بچت و کل خانوادت دعا میکنم توکلت به خدا باشه عزیزم روحیه دا ...

فدات عزیزم خدا هیچکس بحال من گرفتار نکنه 

خدا نکنه مگه چیکار میکنه 

همه رو میزنه انقدر میزنه تو صورتم صورتم درد میکنه جیغ میزنه همه چیزو پرت میکنه میشکنه خودم شاغلم پیش مامانم میمونه مامانم دیروز خسته شده بود ازش میگفت ببرش دکتر کلافمون کرده رفتاراش عادی نیست دیروز نزدیک بود تلوزیون مامانمو از رو میز بندازه زمین کلافه شدیم

همسرتون بسیار بی فرهنگه و میخواد با این رفتارش توپ رو بندازه تو زمین شما.میخواد بگه من سالم بودم واح ...

خیلی پرروعه جدیدا دارم جواب میدم همش تهدید به کتک میکنه میترسم واقعا بزنه

دقیقا منو مقصرجلوه میده 

همه رو میزنه انقدر میزنه تو صورتم صورتم درد میکنه جیغ میزنه همه چیزو پرت میکنه میشکنه خودم شاغلم پیش ...

ببین مهمترین علایمش چرخاندن چرخ ماشین و علاقه به هر چیز چرخشیه

اینایی که گفتی  میتونه بیش فعالی هم باشه ولی اوتیسم نه

ترس از غریبه ها حرکتهای تکراری بدن یا دست 

همسرتون بسیار بی فرهنگه و میخواد با این رفتارش توپ رو بندازه تو زمین شما.میخواد بگه من سالم بودم واح ...

ولش کن عزیزم اسی الان خودش ذهنش خیلی درگیره میدونی اگه بخواد با اون دعوا کنه زندگی خودش تلخ میشه همسرشم فشار عصبی داره خب بچشه درسته فشار رو هر دو هست ولی خب هر دو نمیشه که من من کنن بالاخره یکی باید نیم من باشه وگرنه زندگی خودشون داغون میشه دور از جونشونشون