2777
2789
عنوان

شوهر بداخلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 50 پست
همه رو میزنه انقدر میزنه تو صورتم صورتم درد میکنه جیغ میزنه همه چیزو پرت میکنه میشکنه خودم شاغلم پیش ...

حتما دکتر ببرش مقاومت نکن چیزی نیس ولی حداقل بهت راهکار میده ببری مهدوبمهدوباهاش چطوری رفتار کنی  

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید
ولش کن عزیزم اسی الان خودش ذهنش خیلی درگیره میدونی اگه بخواد با اون دعوا کنه زندگی خودش تلخ میشه همس ...

تو خوب در کم میکنی بخدا همه جاآبرومو میبره خونه مردم همش رومبل میپره چایی میریزه شلختس وحرفای نامربوط میزنه بخدارفت وامدم باهمه به سالی یک بار رسوندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خوب در کم میکنی بخدا همه جاآبرومو میبره خونه مردم همش رومبل میپره چایی میریزه شلختس وحرفای نامربو ...

عزیزم برات ارزوی ارامش میکنم بخدا انقدر دلم گرفته از تاپیکت که نگو خیلی دعا کردم براتون پسرتم خوب میشه نذر امام رضا کن نذر نمک کن واسه امامزاده صالح جواب میگیری 

خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده
عزیزم برات ارزوی ارامش میکنم بخدا انقدر دلم گرفته از تاپیکت که نگو خیلی دعا کردم براتون پسرتم خوب می ...

فدات عزیزم همه اینارونذر کردم ولی جواب نگرفتم چشم بازم نذر میکنم ممنون از دلداریت

خیلی پرروعه جدیدا دارم جواب میدم همش تهدید به کتک میکنه میترسم واقعا بزنه دقیقا منو مقصرجلوه میده&n ...

بگو اگر دستت روی من بلند شه خودتو بچتو ول میکنم میرم....

یکم تهدیدش کن توام‌.انقدر ساده نباش.

البته درصورتی این حرفو بزن که خیلی اوضاع رو بهت سخت کرده بود.

وگرنه کلا سربسرش نذار.

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
بگو اگر دستت روی من بلند شه خودتو بچتو ول میکنم میرم.... یکم تهدیدش کن توام‌.انقدر ساده نباش. البت ...

بهش گفتم دست روم بلند کنی میدارم می رم گفت مطمئن باش بعد چون روز خودت با پای خودت برمیگردی منم گفتم عمرا گفت اصن بهتر برنگرد😞😞نفهمیدم حرف دلش بود یاخاست کم نیاره اینوگفت😯😯