2777
2789
عزیزم کم کم متوجه میشی خدانگهش داره  منم تازه ۲۵ هفتم که متوجه شدم

ای جانم عزیزم عاشق بچهام انشاالله صحیح و سالم بغل بگیری🙏🏻😘😍❤

عشق مامان و بابا تو راهه😍 
دقیقا عین ما 😁😂ب زور ب تفاهم رسیدیم انشاالله باران 

اسم قشنگیه ایشاله به سلامتی نی نی هامون بیان بغلمون 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرم ۴ سالشه، دوست دارم دومی دختر باشه ولی یجورایی نگرانم. با پسر بچه ها بیشتر ارتباط برقرار میکنم ...

انشاالله هرچی خواست خداست بهت بده بهش فکر نکن عزیزم بسپار بخدا هرچی صلاحته همونو میده 🙏🏻😘❤

عشق مامان و بابا تو راهه😍 

برا من دختر بود بدنیا اومده نه ماه شه الان؛شیرین کاریهاش شروع شده دست میزنه چشماشو ریز میکنه می خنده دست شو میزداره پشت کلش یعنی داره الو میکنه

کلام خدا👈وای بر هر عیب جوی هرزه زبان
شام نداری

نبابا

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
یکی به این یه تیکه نون بده گشنشه بیچاره😂😂

خودت بده🙄

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..