2777
2789
بیا    

این چیه

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ساندویچ

بیا ی بوس بده مرسیی

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
برا من دختر بود بدنیا اومده نه ماه شه الان؛شیرین کاریهاش شروع شده دست میزنه چشماشو ریز میکنه می خنده ...

الهی عزیزم وای خدا ای کاش اونجا بودم گاز گازیش میکردم واسش اسپند دود کن ای جانم😍😍😘😘😘❤❤❤

عشق مامان و بابا تو راهه😍 
نفس منم دختره منم اولین بچمه.. خیلییییی دوسداشتم ی بچه داشته باشم اونم دختر.. اسمشم با باباش گذاشتیم ...

تبریک میگم انشالله صحیح و سالم بغل بگیری 

اسم قشنگیه 

کچل نیس انشاالله😄

خوشگله منم بارانا انتخاب کردم اما شوهرم مخالفه 😑

اسم قشنگیه 😍خیلی سخته ب تفاهم رسیدن ما دیگ هم خانواده هم شوهرم و خودم خوشمون اومد قرار شد باران بزاریم

تبریک میگم انشالله صحیح و سالم بغل بگیری  اسم قشنگیه  کچل نیس انشاالله😄

ممنونم عزیزم همچنین شما امیدوارم بارداری و زایمان خیلی خوب راحتی داشته باشی... 

اسمی دختر شمام خیلی دلنشین و قشنگه

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗
ممنونم عزیزم همچنین شما امیدوارم بارداری و زایمان خیلی خوب راحتی داشته باشی...  اسمی دختر شمام ...

مرسی عزیزم همچنین ❤

قربونت برم نظر لطفتونه 🙏🏻❤😍😘

خوشبببببحححاااللللتتتتت  من سره اسم دارم دیوونه میشم

بخدا اولش منم همینطوری بودم 

حالا وقت زیادی دارید انشاالله پیدا میکنید