2777
2789

سلام گلا. کپی شده و امادس الان میزارم صبور باشید😍😘😘

موفقیت پاداش افراد شکست خورده ایست که نا امید نشدند👌😍

سلام دوستان. من سال ۹۵ دانشگاه پیام نور قبول شدم همه گفتن نرو و بمون سال بعدو...قبول نکردم رفتم رشته مترجمی زبان انگلیسی خوندم.یه ماهی  ک گذشت گفتن رشتتو تغییر بده خوب نیست منم قبول کردم اون ترمو نرفتم و ترم بعد تصمیم گرفتم برم رشته اقتصاد. ثبت نام کردمو خلاصه... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاسامو میرفتمو تا اینکه یکی از پسرای دانشگاه ک حس میکردم ازم خوشش میاد ازم پرسید ازدواج کردی گفتم نه گفت ترم قبل حلقه دستت بوده گفتم نه ازدواج نکردم اخه من یه انگشتر داشتم فک نمیکردم کسی فک کنه حلقه اس یا چیزی میکردم تو انگشت دست چپم. بعدش یکی دو ترم گذشت. و این پسر هی ب من توجه میکردو شمارمو خواست من قبول نکردمو هی واسم جزوه میاوردو....

رمان کده نی نی سایت😂✌

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

اگر استاد وشاگردی پس سنتیش کجا بود 🙄

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                                           

خب

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

اسفند ۹۸ همین هشت نه ماه پیش ترم جدیدم شزو شد اخه کلاسامون کمی دیر شرو میشه ...یه استادی داشتیم چهره قشنگی داشت ولی قیافشو هیکلی بودو سنش کمی زیاد میزد قدشم خوب بود اولین جلسه ک اومد کلاس اسممون و اصالتمون رو پرسیدو شماره هارو خواست اکثر استادامون میخوان. بعد یکی دو جلسه همون پسره ک خوشش ازم اومد همه بچه هارو جمع کردو گفت بیاین درسشو حذف کنیم استاد خوبی نیست و منم وسط حرفاش بدون اینکه گوش ب ادامش بدم و توجه کنم کیفو وسایلمو جم کردمو از دانشگاه زدم بیرون...از در داخلی ک اومدم بیرون یهو بدو بدو اومد دنبالم گفت خانم فلانی ببخشید چند لحظه گفتم بله بفرما قدش بلند نبود چهرشم مثل کره ای ها بود ولی چند نفری گفتن شبیه شاهرخ استخریه...متوسط بود...بعد بم گفت همه بچه ها تصمیم گرفتن درسشو حذف کنن ادم زیاد خوبی نیست

شما بچه اولتون ودومی چیه

نه عشقم اولی 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                                           

بعد منم گفتم نمیدونم و رفتم خوشم نیومد زیاد حرف بزنم چیزی نگفتم و رفتم بعدش روز بعد ک کلاس داشتیم بچه ها گفتن درسشو حذف نمیکنیم یکی از دخترا گفت بنده خدا چشه ولا من ک چیزی ازش ندیدم منم گفتم اره ولا از کجا معلوم ترم بعد با خودش نیوفتیم دوباره خلاصه این شد ک منو اون درسو حذف نکردیم بقیه هم نکردن ...اما این استادمون چند باری سرکلاس سوال پرسید ازمون مثلا گفت چند سالتونه البته در قالب حرف میپرسید مثلا گفت سن من از شما خیلی بیشتر نیست ولی من صبا تا عصر سرکارم بعدش میام دانشگاه بعدش باشگاه میرم شبا هم مطالعه میکنم تو دلم گفتم بدبخت ب زنت تو ک هی نیستی خونه.. بعدگفت من این همه کار میکنم شما چی چرا یه درس ساده نمیخونین الان شما چند سالتونه.. اینجوری میگفت غیر مستقیم بعدش بچه بش گفتن ازدواج کردین چیزی نگفت خندید بعد گفت کدوماتون متاهلین ک اگه سخته واستون کلاس نیاین یا مثلا گفت کیا شاغلن اگه شغلشون جوری بود ب دردم خورد بشون نمره بدم ک بعدااونام هوامو داشته باشن یکی از بچه ها گفت استاد من ارایشگرم گفت ب دردم نمیخوره گفت خب ب درد زنت ک میخوره باز چیزی نگفت خندید. بعدش کار نداشتیمو بچه از این حرفایی ک میزد گفتن ادم خوبی نیست تا اینکه

یه روز یکی بم پیام داد ک شما کجایی هستین و اگه در زمینه فلان درسا مشکل داشتین من کمکتون میکنم و منم شک کردم گفتم حتما ادم بدیه و بچه ها درست میگن بی محل کردم و گذشت و ایام عیدم تموم شدو شد بعد عیدو رفتیم کلاس بعد دوباره بم پیام داد ک میتونید امتحان میانترم شما سوالارو طراحی کنید منم گفتم گناهه اینکارو نمیکنم. خلاصه خوشم نیومد زیاد بش محل بدم.البته مادرمم در جریان بود با گوشی اون پیام میدادم روز اولم شماره مامانمو دادم گوشی خودم خاموش بود. بعد باز گذشتو یکی دو جلسه بعد باز پیام داد یه سوال بپرسم گفتم بفرما گفت با خانواده زندگی میکنید منم گفتم بله چطور گفت خب خداروشکر دیگه من داشتم ازش متنفر میشدمو ب مامانم گفتم ولش کن بیتربیته بلاکش کن حرف بدی نزد منتها تحت تاثیر حرف بچه ها فک کردم ادم بدیه. مامانم گوشیو گرفتو منم رفتم و کار نداشتم

خلاصه تر بگم دیگه بعدش شرو کرد ب اینکه کارمند فلان ادارم دانشجو دکترام خانوادم کین خودم این ملکو دارم چی ندارمو...در اخر خواستگاری کرد و گفت من از نجابت و سنگینیتون خوشم اومده و منم گفتم مامان خودت باهاش حرف بزن بابا سنش بالاستو چجور مجرده و مامانمم تو پیام گفت والده بارانم و اونم گفت قصدم خیره و اگه اجازه بدین مزاحمتون بشیم ماهم اول گفتیم فعلا ن ولی اصرار کرد گزاشتیم بیان. وقتی اومدنو منتظر جواب ما بودن یه جلسه باهم کلاس داشتیم اون جلسه من رفتم منتها سرکلاس بچه ها هرچی میگفتن هی میگفت هرچی خانم مثلا حسینی بگه هرچی ایشون بگه مثلا گفت میانترم چند فصل بگیرم اونا گفتن چار فصل بعد گفت خانم حسینی نظر شما چیه منم همینجوری گفتم پنج فصل یهو گفت باشه تصویب شد پنج فصل میگیرم بچه گفت استاد چرا خانم حسینی هرچی بگه اونو قبول میکنید امروز خانم حسینی رو بورسع و اونم گفت فامیلمونه... منم چیزی نگفتمو خلاصه کلی تحقیق کردیم و سرکلاس بعد اینکه همه بچه ها رفتن ازم پرسید ک جوابتون چیه گفتم هنوز معلوم نیست رنگش پرید منم بدو بدو رفتم خونه و بعد خلاصه کلی ک تحقیقاتمون کزدیم فهمیدم چقدر ادم خوبو محترمو مهمیه و حتی رئیس دانشگاه و مدیر گروهمون جلوش خمو راست میشن. حتی پسرخاله بابام ک پست مهمی داره گفت ادارشون خیلی سخت گیره کسایی ک اینجان گزینش شدن و ادم خوبیه من تضمین میکنم اگه دخترتونو ندین من خودم بش میدم... بهر حال ماهم جواب مثبت دادیم و الان زنو شوهریم با اینکه سرکلاس حسی بش نداشتمو فک میکردم زن داره اما با عقل و منطق اتخابش کردم و الان عاشقشم دیونشم. سنشم متولد۶۵ هست ارومه جونمم هست. و اینکه...