2777
2789
عنوان

لیزر مو زائد

20062 بازدید | 46 پست

بچها من میخوام تجربم باهاتون درمیون بذارم، من تقریبا 13 سال بود که موها زائدم فقط با اپی لیدی و موم از بین می دم. تیغ شاید پنج شش بازم نزدم. خیلی به تیغ ههم حساسیت داشتم و خارش می‌آورد هم اینکه خیلی ضخیم میشد و دوروز نشده رشد می‌کرد. پوستم در اثر کندن موها شل شده بود، ماهی یکبار میرفتم سالن اپیلاسیون موم دائم خارجی مینداختم. کلی هزینه میکردم وکلی هم که درد داشت. 

هر ماه هم تا ده روز خوب بود اما بعد اون دوباره درمیومد و مجبور بودم بذارم پر بشه پاهام و کلا خیلی بد بود، نه میشد شلوارک پوشید. 

مثلا من باشگاه میرفتم و نمیتونستم همیشه شلوارک بپوشم خیلی ضخیم هم بودن

چه برسه مهمونی دععوت میشدی. 

دیگه کلافه شده بودم یعنی خلاصه پاهام پر از موها زیر پوستی بود، همه پام لک شده بود و تمام منافذش باز و بزرگ شده بود و واقعا بد شکل بود. 

از طرفی هم وقتی میرفتی برا موم انداختن، موها خیلی ریز و نمی‌گرفت و انگار کامل تمیز نبود، در شم که کم از لیزر نبود

دیگه از عید شروع کردم رفتم لیزر، از دوماه قبلشم موم نداختم و ژیلت کردم. با دستگاه کندلا جنتل مکس پرو من لیزر کردم

واقعا پام تغییر کرده، منافذش حتی بسته شدن، پوستش روشن تر شده چون دیگه مو از زیرش پیدا نیست 

و اینکه موهام خیلی‌ها ریخته و 40 درصدش که در میاد نازک و کرکیه

امروز بعد دوماه جلسه هفتم رفتم، آنقدر راضی بودم، زیر بغلم که عالی شده. 

من چندجامو  4 ساله لیزر کردم عالی ترین کاره

الانم پامو دستمو میرم ک تموم شه 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیربغل ودست که خیلی دردش قابل تحمله

دردش مثل سوختن میمونه، انگار مثلا یه چیز داغ بهش بخوره ولی همون لحطه است و تموم می‌شه 

پا چون لیزرش حدودا بیست دقیقه تا نیم ساعت طول میکشه وطولانی یکم اذیت میکنه. ولی من خب با خودم قند و شکلات میبرم که فشارم نیفته. چون پوستم سفیده ودرجه انرزی بالا برام میذاره ولی بهتون توصیه میکنم واقعا ارزش داره. 

وای منم میخوام برم شوهرم نمیزاره میگه عوارض داره

هیچی عوارض نداره 

فقط جای خوب و بهداشتی برو. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
بعد چهارسال چندوقت یکبار شارژش میکنید؟  من دست و پا وزیر بغل و بیکینی وچونه روانجام دادم

الان سالی یکبار میرم. 

من بیکین خط باس ن و صورت و زیر بغل 4 ساله پیش انجام دادم

وای منم میخوام برم شوهرم نمیزاره میگه عوارض داره

هیچ عوارضی نداره اگه یه مرکز خوب بری که مطمین باش6

شوهر من اوایل اطمینان نداشت الان که رفتم نتیجه رو ديد، تشویقم کرد علاوه بر پا، دست و بیکینی هم برم

صورت خوبه؟ من دلم مبخواد پشت لب برم اما میگن در میاد

من انجام دادم راحت شدم

اول واسه صورتم رفتم بعد وسوسه شدم بقیه جاهارو رفتم

بیکینی رو هم انجام دادی؟؟ دردش تا چه حد بود؟ 

ببین من تاحالا دوجلسه بیکینی رفتم. خودم خیلی میترسیدم از دردش نمی‌رفتم. 

ببین بنظرم بیشتر خجالت داره، من خیلی خجالت میکشم این بیشتر اذیتم میکنه

اما ببین کلا دو دقیقه شاید حدودی زمان میبره. 

حسش مثل سوزشه، و خیلی زود تموم میشه، بیشتر برا من قسمت پایینش سوزش بیشتره چون خجالت میکشم اما من با همه ترسویی بودنم خودم مجبور میکنم و میرم چون واقعا قبل ازون عذاب بود برام و آدم پرمویی بودم 

منم الان وسوسه شدم پشت لبم رو برم. نمیدونم آخه کلا از بین میره یا نه؟ 

اگه موی نازک و کرکیه ک نرو الکی. 

اما اگه رنگ داره و تقریبا زبره جواب میده. ب من ک ج داد