2777
2789
عنوان

لیزر مو زائد

| مشاهده متن کامل بحث + 20062 بازدید | 46 پست
عزیزم یه سوالی لیزربیکنی کل موهاش رفت یایه قسمتاییش موند؟

رفت. 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باچن جلسه واسم دسگاهم میشه بگی

دایود

12حلسه بیکینی رفتم. 

تمدید های سالانه رو الکس

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
اون شارژای دوماهو سه ماهم حساب میکنی یاقبل ازاینکه وارد دوره شارژ بشه ۱۲جلسه رفتی

نه. 12حلسه یک ماهه. 

تمدید ها جداست

عزیزم منم بعد کلی پرس و جو که کارش تمیز باشه و چیزی از شات های که میزنه به نسبت پکیجی که برمیداری و درست و حسابی انجام بدن با معرفی همکارم رفتم پیش دکتر امیر سلیمانی و خداروشکر راضیم از موقعی هم که رفتن پکیجی که برداشتم تو اف هستش خیلی راضیم 

من یه مرکز لیزر فوق العاده در اصفهان میشناسم که کارشون حرف نداره دستگاهشون مال سال ۲۰۲۲ هست جدید ترین تکنولوژی رو داره ۳ تا طول موج داره تو اصفهان تکه👌و واقعا  بدون درد و سوزشه😍من خیلی از دردش میترسیدم😢 اینا دستگاهشون اصلا سوختگی نداره👍

با اینکه من مشکل تیروئید دارم و ۱۲ جلسه جای دیگه رفتم بی نتیجه بود😒اینجا که رفتم با یه جلسه موهام کاملا از بین رفت پوستمم صاف صاف شده مثل آینه و قشنگ چند درجه روشن تر شد به خصوص زیر بغل و بیکینی خودم کاملا متوجه شدم😊

اگر مشکل هورمونی یا تیروئید دارید زیر نظر پزشک دارو مصرف کنید حتما جواب میگیرید👌

شمارشونو میذارم براتون: ۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶