2777
2789
عنوان

لیزر مو زائد

| مشاهده متن کامل بحث + 20062 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند تا زبر داره، اما بقیش نازکه ولی خب رنگش سیاهه اما زبر نیست. 

اگه سیاهه میره

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
زیربغل ودست که خیلی دردش قابل تحمله دردش مثل سوختن میمونه، انگار مثلا یه چیز داغ بهش بخوره ولی همون ...

لیزر زیر بغل روی کم شدن تعریق هم اثری داره یا نه؟ اینکه کمتر آدم به مام و خوشبوکننده نیاز داشته باشه؟ یا فرقی نمیکنه

ببخشید زیر بغلو تا حالا چند بار رفتی؟ کامل موهاش می‌ره  یا کم میشه؟

من تاحالا هفت بار رفتم. البته جلسه هفتم روبعداز دوماه رفتم، که حدودا پونزده تا مو نازک کرکی داشت. 

الان بعد یکماه که از جلس7 هفتم میگذره هیچ مویی رشد نکرده. در ضمن زیربغل اصلا لیزرش درد نداره. هزینشم خیلی کمه، 

عزیزم دستگاه های دکتر آزیتا مولازاده خیلی خوبه خیلی تاثیرش خوبه

من الان 5 جلسه اس دارم میرم مطبشون تقریبا 95 درصد موهای زائد بدنم از بین رفته 

خدایی منکه از کارشون و دستگاه لیزرشون راضی ام 

این آدرس مطب و شماره شونه

تهران - فلکه دوم صادقیه - بین پاساژ تهرانی و گلدیس ، خیابان پرویز ، ساختمان سهیل ، پلاک 19 ، طبقه 4 ، واحد 11

02144287319

لیزر کن. برو کلینیک دکتر مصطفی خدایاری. تازه انواع جوانسازی و خدمات پوست هم انجام میدن.

روی زیبایی و تناسب اندام هم کار میکنند. اگه میخوای وقت بگیری اینم شماره مطبشونه. بنظرم  بهترین دکتر پوست در شرق تهران هستن.

02177162930 - 02177141793

http://drkhodayari.com/