2777
2789

جل الخالق مگه داریم مگه میشه؟ 

الان تست کردم 

این ماه کلا تست من یه جور بود!!! 

از روز چهارم و پنجم پاک شدنم کیتم یه هاله صورتی رو داشت الان تو پریود بعدی چه بسا پررنگ تر بود! 

به زودی در این مکان تیکر بارداری من هم نصب خواهد شد   

اینکه تو پریودیت مثبت شده هیچ 

تعجبم اینه که چرا تو زمان پریودی تست زدی

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه تو پریودیت مثبت شده هیچ  تعجبم اینه که چرا تو زمان پریودی تست زدی

حق داری

اخه این ماه دیدم اصلا تستم یک خط نمیشه

دیگه گفتم الان تو پریودی که نباید دو رنگ شه صد در صد

بذار چک کنم بیینم بازم هست؟ 

یا من ایراد دارم یا تست! 

شاید اثر دارو توی بدنت باعث مثبت شدن تست شده

شاید. واقعا برام عجیبه چرا این ماه اینحوری شدم

تمام ماه مثبت بود!! 

حتی قبل از شروع مصرف دارو

شاید. واقعا برام عجیبه چرا این ماه اینحوری شدم تمام ماه مثبت بود!!  حتی قبل از شروع مصرف دارو

😄من حتی مثبت کاذبم برام یبار نیومد😃انقد عن شانس

م

برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرسی؟

اگه pco هستی اصلا از کیت استفاده نکن فایده نداره

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
خوندم الان تو نت. نه والا مشکلی ندارم نه تنبلی نه کیست

من pco هستم تقریبا. نصف ماه کیت من مثبته حتی تو پریود،  گفتم شاید شما هم کیست داشته باشی

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
من pco هستم تقریبا. نصف ماه کیت من مثبته حتی تو پریود،  گفتم شاید شما هم کیست داشته باشی

ممنون عزیزم نه تازه سونو دادم 

ولی دو ماهه اقدامم باردار نشدم