2777
2789
عنوان

خانومایی که با دوس پسرشون ازدواج کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان مجردین؟

نه متاهلم عزیزم

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 
یهووو پیشنهاد ازدواج داد یا کم کم ؟ اصلا شما نگفتی قصدت چیه هیچوقت؟ 

من خودمم قصدم ازدواج نبود.بعد ۵ سال باهاش کات کردم چون دیگه داشت اذیت میکرد بعد ۶ ماه برگشتم بعد ۳    ۴ ماه یهو گفت فلان ساعت مامانمو ابجیم میان حرف بزن قرار خاستگاری بزارن

❤❤❤ریپلای❤❤❤
منو شوهرمم موقع دوستی میگفتیم ک فقط دوستیه و ازدواج نه

پس چی شد ک ازدواج شد؟ 

من میگم اگه به پسری بگم قصدم دوستیه (مثلا واس اینک بگم مهم نیس و دنبال ازدواجم نیستم )میگم نگنه پررو شه بگه بهتر 

پس چی شد ک ازدواج شد؟  من میگم اگه به پسری بگم قصدم دوستیه (مثلا واس اینک بگم مهم نیس و دنبال ...

نمیدونم واقعا چی شد.خو تو ک برا ازدواج میخوای باید از اول مطرح کنی ک اگه اوکی بودیم ازدواج‌اگه نه تموم بشه رابطه

من واقعا نمیخاستم ازدواج کنم

❤❤❤ریپلای❤❤❤
چندسال دوست بودیم بعدش قضیه جدی شد گفت میخوام با مامانت صحبت کنم با مامانم رو در رو حرف زد بعدش ماما ...

اول میخاستین دوس شین قصدشو بت گفته بود؟ که ازدواجه؟ چی گفت دقیقا

اول میخاستین دوس شین قصدشو بت گفته بود؟ که ازدواجه؟ چی گفت دقیقا

اولش نه قصد هیچکدوممون جدی نبود یکم که رابطه گذشت قصدش جدی شد

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
ما 6 سال دوست بودیم. شوهرم بعد یک سال دوستی گفت قصدش ازدواجه ولی اون موقع ن من شرایط ازدواجو داشتم ...

ببخشید اگه فضولی نیس .رابطتون تو سال اول ک قصدتون هنوز اردواج نبود چجوری بود؟یعنی کجا همو میدیدین؟