2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچه هاشون آنفلوآنزا گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1558 بازدید | 58 پست
سلام.تجربه من اینه که تا سه روز بچه رو دکتر نبرم چون روز سوم بیماری کامل خودش رو نشون میده.من تا سه ...

بیشتر از۲۴ساعت گذشته ولی خداروشکر تب نداشته

ممکنه آنفلوانزا باشه؟

از استرس حالم بده

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سرماخوردگیه عزیزم

مرسی عزیزم

انشاالله ک همینطوره

خیلی نگرانم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
نگران نباش عزیزم،بچه های من دوهفته ی پیش سرما خوردن خودم یه اموکسی سیلین گرفتم دادم خوردن خوب شدن خد ...

اموکسی سیلین برا چرکه اخه

چرک خشک کنه

اموکسی سیلین برا چرکه اخه چرک خشک کنه

اره گلوشون درد میکرد شوهرم از داروخونه پرسید،یدونه اونو دادن یدونه شربت سرماخوردگی،سرماخوردگی رو ندادم ولی

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
اسی بچت سرماخورده 

مرسی عزیزدلم

اره گلوشون درد میکرد شوهرم از داروخونه پرسید،یدونه اونو دادن یدونه شربت سرماخوردگی،سرماخوردگی رو ندا ...

چندسالشونه بچه هات عزیزم؟

منم حس نکردم چرک داشته باشه 

بدم بنظرت منم بهش چرک خشک کن؟

علایمش چیه؟ ابریزش بینی و چشم میتونه از علایمش باشه؟

دختر من گرفته الان دارم پاشویش میکنم علائم جدیش تب و بدن درده بردم دکتر سرم وصل کرد تو رو خدا دعا کنید خوب شه 

بِنگَر و بِشنو ،بِگذَرو بِه شو 
انفولانزای جدید چیه اومده؟؟ وایییییی من امروز دخترم و بردم بیرون‌ چه غلطی کردم😱😭😭😭

نبرش عزیزم

خیلی خطرناکه

من ک از استرس خوابم نمیبره