2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچه هاشون آنفلوآنزا گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1558 بازدید | 58 پست
انفولانزای جدید چیه اومده؟؟ وایییییی من امروز دخترم و بردم بیرون‌ چه غلطی کردم😱😭😭😭

یه ویروسی که باعث بدن درد شدید تهوع و تب و لرز میشه 

یه خانواده ای در حقم خیلی ظلم کردن اونقدری که شبام با اشک خاتمه پیدا میکنه و روزهام با اشک شروع میشه خدایا اشک هام رو با گرفتن تقاصم ازشون تمام کن
دختر من گرفته الان دارم پاشویش میکنم علائم جدیش تب و بدن درده بردم دکتر سرم وصل کرد تو رو خدا دعا کن ...

انشاالله زود زود خوب شه

با چ علایمی شروع شد عزیزم؟

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من یک هفته نتونس بره مدرسه اینقدر حالش بد بود هیچی نمیخورد تازه امروز بهتر شد

دوبار دکتر بردمش

اول تهوع داشت 

تب کم اشتها اسهال سرفه

اگر نمی خواهی در حق تو داوری شود، درباره دیگران داوری نکن.
چندسالشونه بچه هات عزیزم؟ منم حس نکردم چرک داشته باشه  بدم بنظرت منم بهش چرک خشک کن؟

یکی نزدیک ۵سال یکی ۳سالو نیم،به ما دکتر داروخونه گفت

اب دهنشو سخت قورت نمیده؟سرفه نمیکنه؟

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
یکی نزدیک ۵سال یکی ۳سالو نیم،به ما دکتر داروخونه گفت اب دهنشو سخت قورت نمیده؟سرفه نمیکنه؟

ن فقط آبریزش بینی داره ک اونم زود بهش شربت سرناخوردگی کوریزان دادم

ب ازای هریک کیلو وزنش چندسی سی باید بدم بهش؟

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
انشاالله زود زود خوب شه با چ علایمی شروع شد عزیزم؟

ممنون عزیزم،بهو تبو لرز گرفت الانم بدن درده گلوشم درد میکنه گاهی تهوع داره کلا کلافست،دکتر گفت دارو خاصی نداره ففط باید مایعات بخوره تبشم کنترل کنم ولی نگرانم 

بِنگَر و بِشنو ،بِگذَرو بِه شو 

ممنون عزیزدلم

باابن علائم پس پسرمن سرماخورده

پسر من اول تهوع و دل درد .بعدش تب و لرز و گلودرد و بدن درد از دیروز هم گوشاش درد میکنه....بخدا داغون شده امروز پنج روزه..دکتر هم چرک‌خشک کن داد و بروفن و استامینوفن....ولی خودم دایم آبمیوه و سوپ بهش میدم

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 
ن فقط آبریزش بینی داره ک اونم زود بهش شربت سرناخوردگی کوریزان دادم ب ازای هریک کیلو وزنش چندسی سی ب ...

شربت اموکسی سیلین اگه منظورته احتمالا دو سی سی بتونی بدی بهش،چون دکتر به پسر کوچیکم ۳سی سی و به بزرگه ۵سی سی گفته بود بدم،فکر کنم بر اساس سنشون گفته

ولی هنوز نده بهش،فقط از داروخونه یه اموکسی سیلین کودکان و چندتا شیاف استامینوفن بگیر تو خونه داشته باش

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
ممنون عزیزم،بهو تبو لرز گرفت الانم بدن درده گلوشم درد میکنه گاهی تهوع داره کلا کلافست،دکتر گفت دارو ...

🙏🙏🙏❤

ممنون عزیزدلم باابن علائم پس پسرمن سرماخورده

خواهش گلم بعدم آنفولانزاروبیمارهای خاص که تنگی نفس یابیماری قلبی دارن بیشترمیگیرن 

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
دختر من یک هفته نتونس بره مدرسه اینقدر حالش بد بود هیچی نمیخورد تازه امروز بهتر شد دوبار دکتر بردمش ...

دکتر دارو چی بهش داد،غیر تب بر و سرم به دخترم دارو دیگه ندادن نمیدونم چیکار کنم

بِنگَر و بِشنو ،بِگذَرو بِه شو